2021. szeptember 6., hétfő

Zanussi zck552g1xa kombinált tűzhely inox

Zanussi zck552g1xa kombinált tűzhely inox

Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni. Anyaga: Rozsdamentes acél . Csak válassza ki sütőjén a speciális pizza funkciót, a sütő pedig beállítja a megfelelő hőfokot és sütési módot a pizza sütéshez! Kombinált tűzhely szélesség.


Szélesség, cm. Termék jellemzők. A tűzhely típusa, Szabadon álló . Zanussi kombinált inox tűzhely. Gyártói cikkszám. Nyársforgató, Nem. Grill funkció, Igen.


Sütő űrtartalma . Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Főzőlap felülete: inox. Személyes átvét, Futár, PickPack. Háztól házig garancia! A típus létezik Inox változatban is ZCK552G1XA néven.


Zanussi zck552g1xa kombinált tűzhely inox

Ez egy igazán felkapott modell, köszönhetően a jól . Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési . Ft- os áron elérhető. A kis konyhák ideális . Tűzhely szélesség. Bosch HXS59BDkombinált tűzhely inox 60cm széles. Program óra, Nem rendelkezik programórával.


Gázégők száma, 4. Energiaosztály, a. Hivatalos magyar márkagaranciával! PIZZA funkcióval és hőlégkeveréses sütővel. Olcsó eladó új és használt electrolux kombinált inox tűzhely. PlusSteam (gőz) funkciós kombi tűzhely.


Zanussi zck552g1xa kombinált tűzhely inox

Ft az ÁFA-t tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.