2021. szeptember 7., kedd

Zanussi kombinált tűzhely zck552g1xa

Zanussi kombinált tűzhely zck552g1xa

Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni. Tökéletes választás, ha . Csak válassza ki sütőjén a speciális pizza funkciót, a sütő pedig beállítja a megfelelő hőfokot és sütési módot a pizza sütéshez! Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Zanussi kombinált tűzhely zck552g1xa

Kombinált tűzhely szélesség. Jó ajánlatok ügyes döntésekhez ✔️ Gyártó: ZANUSSI ✔️ Típus: kombinált tűzhely ✔️ Energiaosztály: A edigital. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az . Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Zanussi ZCK 552GXA.


Főzőlap típusa, gáz. Sütő típusa, elektromos. Keskeny kivitel - kisebb helyen is elfér. A kisebb külső méretnek köszönhetően ez a készülék kisebb . Tekintse meg a terméket!


Zanussi kombinált tűzhely zck552g1xa

Kiemelt jellemzők. Hivatalos magyar márkagaranciával! PIZZA funkcióval és hőlégkeveréses sütővel. Modellnév, ZCK552G1XA. Garancia, hónap. Magasság, 8mm. Kivitel, kombinált. Szélesség, 5mm. Ajtóüvegezés, rétegű. Kategória: TETSZIK A TERMÉK? User Manual GETTING STARTED?


ZCK552G1WA ZCK552G1XA HU Használati útmutató Tűzhely HU BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK Az üzembe helyezés . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Este un aparat frigorific modern şi elegant, . Hőfokszabályzó, igen. Szín, rozsdamentes acél.


Zanussi kombinált tűzhely zck552g1xa

TŰZHELY KOMBINÁLT (ZANZCK552G1XA) árának . Bolhapiac - - -. Alulfagyasztós kombinált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.