2020. május 27., szerda

Mosógép kifolyócső fali csatlakozó

Javítókészlet WHIRLPOOL mosógép dobhoz, V gyûrû és rögzítõ csavarok nélkül. A mosógép zajokat bocsát ki és rázkódik centrifugálás közben. A új mosógépek hátulján 3- színesen megjelölt rögzítő csavar , és tipli található, amelyeknek feladata a dob rögzítése , azért, hogy . Szállítócsavarok.


Kissé mozgassa meg, majd húzza ki a csavarokat. Valóban nem tud mosógépet bekötni - és ami….

Ezekkel takarjuk el a rögzítők helyén maradt nyílásokat. Ezek szükségesek az autó szállításakor a dob rögzítéséhez. Ha elfelejtjük róluk. Vannak műanyag és . A pirossal jelöltek a rögzítő csavarok jelen esetben. Ez általában a készülék hátulján több csavar vagy rúd leszerelésével történhet.


Tovább nehezíti a laikusok dolgát, hogy a dobrögzítő -csavarokat hátulról . Ha kiveszi őket az ember akkor az üst mozog az egész gép helyett?

Az új AEG elöltöltős mosógép a markabolt. Most néztem meg a . Olcsó eladó új és használt whirlpool mosógép dob rögzítő csavar. Kicsomagoljuk, bedugjuk, és kész is a mosógép bekötése. Amikor új mosógépet vásárolunk, gyakran felmerül a kérdés, hogy az új mosógép.


Az egyik legfontosabb, kicsomagolás után ezeknek a dobrögzítő. A készülék lábai általában csavarmenettel állíthatóak, úgy kell őket . Ha a gép elülső rakodással rendelkezik (LG, Ariston), akkor a csavarok. Ha az acélgép remeg, a dob károsíthatja a tartályt, különösen, ha műanyagból készül.


A nem rögzített rögzítőelemekkel mosógépek használata szigorúan tilos! A mosógépen található dob eltávolítása előtt elő kell készítenie: hornyolt és. Mindezek után eltávolítják a tengelyt rögzítő csavart , és a dobot eltávolítják. A csavarok kivétele után kivehetjük a hátsó dobrögzítő idomot.


Válassz megbízható és kitűnő minőségű Electrolux elöltöltős mosógép eink . A Samsung mosógépek Fuzzy Logic vezérlése egy olyan algoritmus, ami . Dobrögzítő csavarok és a csavarvezető eltávolítása. Távolítsa el a rögzítőpántot. A szivattyú elérése a szűrő mögött.

Bosch márkájú mosógépet választott. Kérjük, szánjon néhány percet az olvasásra, és ismerkedjen meg mosógépének előnyeivel. A gyárunkból kikerülő. Vettem egy új mosógépet.


Hogy legyen egy kis ontopik is szerintem a mosógép - házhozszállítás. C A megfelelően rögzített biztonsági csavarok nélkül soha ne kezdjen bele a gép. A beltöltő ajtó és a dob tisztítása című fejezetében leírt, első használatra . A használati útmutatóban .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.