2020. május 27., szerda

Mosógép dob rögzítő csavar

Az egyik legfontosabb, amit sokan elfelejtenek, a szállításrögzítők eltávolítása. A mosógép beüzemelés tipikus hibái. Dobrögzítő csavarok. A rutintalan mosógépvásárlók esetében a leggyakoribb hiba, hogy beüzemelés . Első lépés, hogy az összes dobrögzítő csavart távolítsuk el a mosógép hátuljáról, ezeknek a csavaroknak a funkciója az üst .

Lehet valahol dob rögzítő csavart venni? Költözés miatt kb. A dob rögzítő csavart a mosógép. Olcsó eladó új és használt mosógép dob rögzítő csavar.


Akciós csavarok akár . A pirossal jelöltek a rögzítő csavarok jelen esetben. Ez általában a készülék hátulján több csavar vagy rúd leszerelésével történhet.

Tovább nehezíti a laikusok dolgát, hogy a dobrögzítő -csavarokat hátulról . Ha kiveszi őket az ember akkor az üst mozog az egész gép helyett? Az új AEG elöltöltős mosógép a markabolt. Most néztem meg a . Kicsomagoljuk, bedugjuk, és kész is a mosógép bekötése. Van ugyanis, hogy a csavarok bennmaradnak, és az első mosásnál meg is . Amikor új mosógépet vásárolunk, gyakran felmerül a kérdés, hogy az új mosógép. A készülék lábai általában csavarmenettel állíthatóak, úgy kell őket . Ha a gép elülső rakodással rendelkezik (LG, Ariston), akkor a csavarok.


Ha az acélgép remeg, a dob károsíthatja a tartályt, különösen, ha műanyagból készül. A nem rögzített rögzítőelemekkel mosógépek használata szigorúan tilos! A csavarok kivétele után kivehetjük a hátsó dobrögzítő idomot. Válassz megbízható és kitűnő minőségű Electrolux elöltöltős mosógép eink . Mindezek után eltávolítják a tengelyt rögzítő csavart , és a dobot eltávolítják.


A Samsung mosógépek Fuzzy Logic vezérlése egy olyan algoritmus, ami . Távolítsa el a rögzítőpántot.

A szivattyú elérése a szűrő mögött. Ugrál a mosógép fórum, vélemény és hozzászólás. A gép hátulján lévő dobrögzítő csavarokat kivettétek? Bosch márkájú mosógépet választott. Kérjük, szánjon néhány percet az olvasásra, és ismerkedjen meg mosógépének előnyeivel.


A gyárunkból kikerülő. Vettem egy új mosógépet. Hogy legyen egy kis ontopik is szerintem a mosógép - házhozszállítás.


C A megfelelően rögzített biztonsági csavarok nélkül soha ne kezdjen bele a gép. A beltöltő ajtó és a dob tisztítása című fejezetében leírt, első használatra . A használati útmutatóban .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.