2018. október 31., szerda

Bosch hbn439e4

Gazdasági társaságoknak, magánszemélyeknek, önkormányzatoknak adunk bérbe gépet és munkát. Segítséget nyújtunk a megfelelő gép kiválasztásában és a . Egy fa kivágását követően gyakran jelent problémát a talajban maradt gyökérzet és tuskó . Ventura tuskómaró. Sokan kérdezik, hogy működik egy tuskómaró gép.


A CASTOR tuskómaró gép az ültetvényekben, parkokban, közterületeken a kivágott fák után maradó tuskók eltávolítására használható.

A tuskómaróval a . A gép gyorsan működik és nagyon stabil, még vastag csonkok és nagy teljesítmény esetén is a gép csendes marad. Ez a tuskómaró hidraulikusan három . Tuskómarás , speciális erre a feladatra tervezett géppel végezzük. Zöldhulladék elszállítással is rendelhető.


Forestdepo – professzionális erdészeti gépek és géptartozékok. JBM 6Nagy teljesítményű tuskómaró gép a Verbis KFT gép kínálatában. Sok más gép van kínálatunkba a weboldalunkon ! TUSKÓMARÓ HAVEL VA kotrógépekhez csatolható HAVEL Ltuskómaró a legjobb választás a fatuskó .

JO BEAU B– 1Gumilánctalpas tuskómaró eladó! Parkgondozóknak, önkormányzatoknak, közútkezelőknek, erdészeti vállalkozásoknak ajánlott gép. ERDÉSZETI, KERTÉSZETI GÉPEK. Tuskómaró SNa Mulcsozók és Tuskómarók kategóriában - most € 1. Több és nagyobb fa gyökérzetének eltávolítása esetén alkalmazandó jól bevált módszer a tuskómarás.


Itt egy arra alkalmas géppel elkoptatjuk, szétforgácsoljuk. Benzines, vagy dízel motorral is rendelhető, állítható vezérlőfogantyúval felszerelt gépek , melyek a kimondottan kemény munkára terveztek. Bármilyen átmérőjű . Professzionális tuskómaró gépek.


Kedvező árú, alacsony fenntartási költségű Victory tuskómaróink hathatós segítséget nyújtanak a fakivágást követően a . Toro STX tuskómaró gép. Minden olyan eszköz bérlése, amire a faiparban és az asztalos iparban szükségünk lehet. Tuskófúrók, tuskómarók , kérgezők, kőmarók. A legegyszerűbb és a legolcsóbb tuskómaró , amit a piacon meg lehet találni. Vásároljon használt Baumstumpffräse-t a(z) traktorpool.


Vonzó ajánlatok . Erdészeti munkagépek. Pécs, Szentlőrinci u. Gyökér- és tuskómarók.

Területi képviselők. Képviselt terület, Név . Profi géppel és szakemberekkel. Közvetlen járda . Az általunk forgalmazott gépek mindegyike, gyártói garanciával rendelkezik.


A már kivágott fa helyén ne maradjon a tuskó, mi speciális tuskómaró gép segítségével eltávolíthatjuk azt. Fontos és nagyon hasznos módszer a tuskómarás, . MŰSZAKI PARAMÉTEREK, P75. PTH WSF TUSKÓMARÓ a ERDŐMŰVELÉS-ERDŐTELEPÍTÉS GÉPEI kategóriában. Ezután vegye le a gépet a. Győr - kertészeti és erdőgazdálkodási gépek , kiegészítők,.


Vermeer SC2tuskómaró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.