2018. október 31., szerda

Bosch főzőlap használati utasítás

Ezenkívül tekintse meg . A csomagolás eltávolítása . Ne takarja le fedőlapokkal a főzőlapot. Ezek használata balesetet okozhat, pl. A főzőlap kikapcsolása. Ne várja meg, amíg a főzőlap automatikusan kikapcsol, mert nincs már .

Online-Shop-ban:. Tisztelt Vásárló! Használati utasítás. A csatlakoztatásra vonatkozó utasítások. BEÉPÍTHETŐ INDUKCIÓS ÜVEGKERÁMIA. Műszaki információk.


A KÉSZÜLÉK ELSŐ ALKALOMMAL TÖRTÉNŐ HASZNÁLATA ELŐTT. A készülék figyelmetlen használata égési sérülés veszélyével jár. Távolítsa el a kerámiaüvegről a matricákat és fóliákat.

Villamos készülékek vezetékeit nem. BOSCH PXY675DE3E. Biztonsági tanácsok és. Ha a főzőlap használata nem lehetséges, mivel automatikusan kikapcsol, előfordulhat.


Instrukcja obsługi. Extra évek Részletes leírás. TouchSelect: válassza ki . Az edény alja megolvadhat és károsíthatja az üvegkerámia főzőlapot. FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK.


Gőzzel tisztító eszközök használata tilos! Bosch PKE611D17E. A beállítások kiválasztása. Beépíthető gáz főzőlap háztartásban való használatra készült. A gázégők használata során hő és nedvesség szabadul fel a helyiségben.


Főzőfelület feliratozás . DirectSelect: közvetlenül, egyszerűen kiválasztható főzőzóna, . Az indukciós főzőlap : Gyors és biztonságos főzés – minimális energiafelhasználás mellett. Indukciós főzőlap PerfectCook és PerfectFry szenzorral: érje el a legjobb eredmény az automata hőmérsékletszabályozás segítségével.

Philips-Whirlpool AKG 1főzőlap helyére milyen hasonló. Kérnék magyar használati utasítást , de nagyon gyorsan, mert már. Teljes leírás megjelenítése. A telepítési munkák megkönnyítése érdekében a gyártók a szükséges utasításokat meghatározzák az eszköz használati útmutatójában.


A kábel színkódos vezetői a csatlakozófedélen található utasítások. A Statisztikai célú sütik . A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.