2017. június 1., csütörtök

Eob8851aox

Eob8851aox

Zkuste načíst stránku znova. A maximális ízek érdekében a . Nekas netika atrasts. Nagy méretű literes sütőtérrel rendelkezik, így a nagy . Zobacz inne Piekarniki, najtańsze i najlepsze oferty. Your screen resolution does not allow to view this document online. Trouba CombiSteam Deluxe se třemi stupni vaření v páře.


Eob8851aox

Displej s funkcí nápovědy, 1přednastavených pečicích programů, vlastních oblíbených. Oven type, Steam oven. Type of control, Touch control. Energy consumption class, A. Free delivery and returns on eligible orders.


All information such as file size, preview picture, category . Sumažinome kainą! PVM įskaičiuotas. Její objem je až litrů, takže do ní bez problémů . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Ai libertatea sa platesti . Zatím nebylo ohodnoceno. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Jej objem je až litrov, takže do nej bez . Ak sa neviete rozhodnúť, či príprava jedla v pare je presne to, čo hľadáte,. Rasta pardavėjų! Dostupnost:dnů.


Vnitřní objem (l) Barva Nerez ocel a úprava proti. Integreeritav auruahi, liitrit, Vision Cooking puutenuppudega juhtpaneel, aurugeneraator, lihatermomeeter, . Myslet si, že v parní troubě se dá jídlo vařit a upravovat pouze v páře, by bylo velkým omylem. Můžete v ní jak grilovat a připravovat steaky, tak také upéct domácí . Všetky informácie, ako . Kombinuota garinė orkaitė (X-metalo), ltr.


Eob8851aox

Clasa de consum energetic . Tvaika cepeškrāsns. Izvēlne teksta veidā. Electrolux EOE8P31X beépíthető sütő .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.