2017. június 1., csütörtök

Electrolux mosogatógép 30 hibakód

A mosogatógép folyamatosan ürít. Az ihibaüzenet szivárgásra, valamint a készülék aljánál összegyűlő vízre utal. Valóban meg kell szoknia, hogy újra mosza meg az kezét? Ugrás a(z) Hibakód i részhez —. Ezután a mosogatógép billentésével mozgassa az úszót normál helyzetébe.


Folyadékbevitel vagy. Amit a szerelő mondott az ilenne. Villog az ajtónyitás-öblités-dsp gomb, a mosógép nem indul. Van egy Elektrolux XXL gépem . Sok esetben ugyanis az üzemzavart csak kisebb hiba , vagy helytelen használat okozza, amit Ön is könnyedén kijavíthat és így elkerülheti a javítási költségeket.


A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek. A , -as hibáról. AEG mosogatógép szerelőt keres, valódi szaktudással? AEG Favoritsilence mosogatógép , csak a lugszivattyú megy (megoldva). Szia: az nem perces mosogatásra ugrik hanem ihibakódra.


Mosogatógép hibakódjai. A meghibásodott mosógép által jelzett hibakódok , hibüzenetek jelentései,. Mosógép hibakód – hibaüzenet. ELECTROLUX mosógép hibakódok. Nyomáskapcsoló beragadt üresben).


Mielőtt a mosogatógépet üzembe helyezi, kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át a Használati. Intervention of Anti-flooding system. The cycle is interrupted and the drain pump switches on.


Electrolux Lehel Kft. Water leakage from the. A hiba bejelentésekor már akár másnapi időpontot is kaphattam volna. Ellenőrizze, hogy a mosogatógép.


Nagyon kis szivárgóáram esetén is már jelentkezik a hiba. AEG, a neten próbáltam nézni, meg fórumok is, de semmit nem . Az Ehibakód motor- vagy szoftverhibára utal. Próbálja meg alapállapotba helyezni a készüléket. Húzza ki a dugót a konnektorból, várjon.


Elindítottuk rövid mosóprogramon, ott sem volt hiba , igaz, a perces prograot csak a feléig engedtük elfutni. Szivattyú megy, fûtés mûködik. Ffûtõbetét hiba 30C -ot nem éri el perc alatt, vagy NTC hiba –x-x F05. A szerviz nyitva tartása: Hétfőtől-csütörtökig 7: -16:00-ig. PNC számot és a hiba részletes leírását a megfelelő rubrikában szíveskedjenek megadni.


Garancia Ne tedd Vádló aeg mosogatógép hibakód.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.