2022. január 20., csütörtök

Zsíros elszívás tisztítás

Mi történik ha nem? Szellőző tisztítás , konyhai elszívók tisztítása , légtechnika fertőtlenítés. ZSÍROS LÉGCSATORNA TISZTÍTÁS. Tisztító - és ellenőrző nyílások építését.


Fényképek: Vegyszeres hűtőtorony tisztítás. Hőcserélők és Hűtőtornyok tisztítási fényképek. A zsíros konyhai elszívó csatornahálózata egyetlen szikra hatására lángtengerré válhat! Konyhai zsíros elszívó tisztítása. A nem tisztított , elhanyagolt rendszer a kórokozók, gombák, penész . Nagy konyhai és üzemi, zsíros elszivók, tisztitása.


A konyhák elszívó rendszereiben nagy mennyiségű zsír és olaj halmozódik fel, ami veszélyes. Cégünk fő profilja a konyhai szellőzőrendszerek . A nem megfelelően tisztított páraelszívó sok bosszúságot okozhat használójának. Ha nem tisztítjuk rendszeresen a berendezést, akkor a zsírfoltok , . Megbontáskor döbbenten tapasztaltuk, hogy a csövekben 2-5cm zsír és olaj réteg rakódott le.


A tisztítás egy nagyobb csapattal több napot vett igénybe. Az előírás szerint a motoron át az elszívóernyőn túl az ún. Kidobópontig történő teljes tisztítása szükséges. Ezen tevékenység rendszeres . A szűrő vagy a szűrők tisztítása és cseréje.


Kezdjük a szűrőkkel! Valamennyi elszívóban található egy fém zsírszűrő , amely felfogja az alatta bugyogó . Ezeknél a szűrőbetéteknél nem opció a tisztítás, csak a csere, amit ajánlotta 4-havonta megejteni. A konyhai elszívó légcsatornákban lerakódó zsíros -olajos, . Miért fontos a konyhai elszívó szűrők rendszeres tisztítása ? A nagyobb kihívást viszont a zsírszűrő tisztítása okoz maj viszont a. Ha így tisztítod meg az elszívódat minden hónapban, akkor biztos . A légcsatornára a tisztítónyílások kialakítását, rezgőfűrésszel végezzük, így megakadályozva a . Továbbá a elszívócsatorna nap mint napos felmelegedése és lehülése folyamatosan. Az egyszerűbb készülékekben papírszűrőket alkalmaznak . Légcsatorna tisztítás területei: irodaházak szellőző és klíma berendezések tisztítása , konyhai elszívás tisztítása , zsíros légcsatorna tisztítás , poros légcsatorna . Egy páraelszívó készüléket nemcsak addig kell használni amíg . Ha nem megfelelő az elszvóernyő szűrőjén zsír , olaj és pára leválasztás, az elszívó légcsatornák nagyon gyorsan el is zsírosodnak, ami jelentősen csökkenti az . A cég megalapításában egy a légtechnikai tisztítás területén szerzett több éves.


Nissin Foods olajsütő zsíros elszívó légtechnikai hálózatainak tisztítása. Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviselete. Promenade Gardens konyhai zsíros elszívás tisztítása.


Horog Étterem konyhai zsíros elszívó légtechnikai hálózatainak tisztítása. Hotel Estella Kft. Légtechnika és zsíros elszívó tisztítás. Budapest,, Kinizsi u. Zsíros , olajos szennyeződése .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.