2021. október 25., hétfő

Zanussi tűzhely használati utasítás

Főzőlap - Ápolás és tisztítás. Sütő – Napi használat. Energiahatékonyság. A változtatások jogát fenntartjuk. Biztonsági információk. Az első használat előtt.

A sütő használata. A használati útmutató tartalmának alapos ismerete segít elérni a legjobb teljesítményt,. Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud. Az üzembe helyezés és használat előtt gondosan olvassa el a. Használati útmutató. A gáztűzhely használata hő és.


G - G PB Gáz. S ŐRIZZE MEG, MERT A KÉSŐBBIEKBEN IS SZÜKSÉGE.

A készüléket évesnél idősebb . User Manual GETTING STARTED? A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen beszerelés . Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen. A részleteket lásd az alábbi utasításokat.


A fájl néhány másodperc, mivel a sebesség a számítógép. AZ ÜVEGKERÁMIA TŰZHELYLAP. HASZNÁLATA ELŐTT. A tűzhelylapot mm és mm közötti vastagságú munkafelületbe kell beállítani.


Indukciós és kerámia főzőlapok. A legegyszerűbb megkeresni az adott tűzhely használati útmutatóját, abban általában fel szokták tüntetni, hogy. FIGYELMEZTETÉSEK ÉS FONTOS ÚTMUTATÁSOK Kérjük, . Vásárolj azonnal, licitálj . Légkeverés és alsó fűtőszál együttes használata. Ekkor a négyzetben egy alsó vonal jelképezi az alsó fűtőszálat, és felett egy . Ezt akkor használjuk, ha nincs hőlégkeverés a több szinten sütéshez, vagy nagyobb hő szükséges, és megtámogatjuk az alsó .

PB gázpalack használata esetén a fúvókák cseréje szükséges! Electrolux tűzhelyek és sütők használati utasításai és robbantott ábrái . Letöltöttem a tájékoztatót is, onnan amit írtam. Elküldöm akkor mailbe.


Ha nem megy elküldöm szívesen. ELECTROLUX EK661G Tűzhely. Már végigböngésztem az internetet, de sehol sem találok használati utasítást hozá.


A leírás természetesen használható cseréhez is, hisz ugynaz a művelet mint a tisztítás. A fotókra klikkelve nagyobb méret! Szemben állva a mosógéppel. Mosógép dobborda bal oldalán a kis pöcköt nyomjuk be, majd hajtsuk fel a dobbordát. Garancia: év - Gyári garancia.


Elektromos tűzhely sütőfunkció. Extra évek Részletes leírás. Kerámialapos tűzhely ZANUSSI ZCV550G1W kerámialapos tűzhely PIZZA funkcióval és termosztáttal.


Hagyományos kezelőgombok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.