2021. október 11., hétfő

Zanussi kombinált tűzhely zck553g1wa

Zanussi kombinált tűzhely zck553g1wa

ZCK553G1WA Kombi tűzhely. Nincs több odaégett étel! Csak használja a sütő időzítő funkcióját. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Sütő: elektromos Elektromos grill, . Kiemelt jellemzők.


Zanussi kombinált tűzhely zck553g1wa

Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Készlet állapota: korlátozottan rendelhetõ. Rendeljen webshopunkból.


A fent látható kép némely esetben illusztráció. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM . Használja az alsó- vagy felsősütést, a grillfunkciót vagy akár a hőlégkeverés programot. Ft az ÁFA-t tartalmazza. Engedélyezett utánrendelésre.


Zanussi kombinált tűzhely zck553g1wa

Alsó-felső sütés Van. Kombinált tűzhely : elektromos sütő és gáz főzőlap Főzőlap típusa: gáz . Beállíthatja, hogy . Könnyű tisztítás a . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Garancia: hónap.


Elérhetőség: munkanap. INGYENES SZÁLLÍTÁS. A készülék év hivatalos, magyarországi garanciával és országos szervízhálózattal rendelkezik! PIZZA funkcióval.


Zanussi kombinált tűzhely zck553g1wa

HU Használati útmutató. Minden Tűzhelyek ingyenes szállítással az egész országban. Zanussi ZCK242G1WA kombinált tűzhely. A legjobb termékek. Beko GM15321DX kombinált gáztűzhely.


Hivatalos magyar márkagaranciával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.