2021. augusztus 2., hétfő

Zanussi zck552g1xa használati útmutató

Működés közben tilos a készüléket felügyelet nélkül hagyni. Minden használat után kapcsolja ki a készüléket. User Manual GETTING STARTED? Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni. Pages in total: 28.


Az üzembe helyezés és használat előtt gondosan olvassa el a mellékelt. ZCK552G1XA - read user manual online or download in PDF format. Sok-sok olcsó tűzhely,. Különleges utasítások: Tisztítása: Használat után a poroló részt rázza ki.


Részletes leírás. A kisebb külső méretnek köszönhetően ez a készülék kisebb helyet foglal . A számla, a hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK. Főzőlap tápellátás. Kezelőpanel elhelyezkedése.


Zanussi zck552g1xa használati útmutató

Csomag tartalma . Your screen resolution does not allow to view this document online. Olcsó új eladó és használt Indesit elektromos tűzhely használati utasítás. Kombinált, kerámialapos, tengelyes zanussi , fagor és elektromos tűzhely. A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! Ingyen elszállítják a régi készülékét, ha szeretné!


View the user manual of this product directly and completely free. Leírás és Paraméterek Vélemények. Letölthető fájlok. Gáztűzhely használt jól működő állásos szabadon álló fehér.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az . Prédikál Szóvivő Megelőzés zanussi gáztűzhely használati útmutató. A gáztűzhely használata hő és nedvesség. Electrolux Lehel Kft. Háztartási Készülékek,.


Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Használati útmutató PDF Energiacímke PDF Termékismertető adatlap PDF . ZANUSSI BM 3BM 3W BMN 3BMX 3BMC 2Multifunkciós beépített sütõk HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Szemléltetõ ábrák Szemléltetõ ábrák 3 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.