2021. július 12., hétfő

Zanussi kerámia főzőlap használati utasítás

A főzőfelület használata. Karcok az üvegkerámia főzőfelületen 15. Az adattábla a főzőlap alsó. Beépített elektromos főzőfelület. Használati - és szerelési útmutató.


Zanussi kerámia főzőlap használati utasítás

A beépített főzőlapot csak beépített tűzhelybe, vagy megfelelő és speciális dugaszolóval. Az üvegkerámia főzőfelület rendkívül ellenálló és különösen ellenáll a hőmérséklet változásának, de nem törhetetlen! Főzzön gyorsan, finomat!


Az indukciós főzőlap pillanatok alatt felmelegszik, így minden ételt gyorsabban készíthet el rajta. Nem kell mesterszakácsnak lennie ahhoz, hogy finom ételeket készíthessen ezen a sokoldalú, könnyen kezelhető főzőlapon. Ez a használati útmutató többféle, hasonló típusú főzőlapra vonatkozik, ezért olyan funkciók leírását.


Tanácsok a kerámia főzőlapok helyes használatához. Manual de utilizare. Navodila za uporabo. Olcsó új eladó és használt Zanussi indukciós főzőlap használati utasítás. Indukciós és kerámia főzőlapok.


AZ ÜVEGKERÁMIA TŰZHELYLAP. HASZNÁLATA ELŐTT. BEÉPÍTHETŐ ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAP. Műszaki információk. Főzőlapon történő főzéskor az olaj vagy zsír felügyelet nélkül hagyása.


Kerámia főzőlap Beszerelési és használati utasítás MODELL: MC- HF645. Ha az indukciós főzőlap nem jöhet szóba, akkor a kerámia főzőlap. ZANUSSI ZK64X A68. Garancia: év - Gyári garancia. Extra évek Részletes leírás.


A SZIKRAGYÚJTÓ TISZTÍTÁSA A gyújtást egy fém elektródát tartalmazó kerámia gyújtógyertya biztosítja. Ez a divatos, modern indukciós főzőlap megkönnyíti a főzést! BESZERELÉSI, CSATLAKOZTATÁSI ÉS. Az örökké csodaszép kerámia főzőlap titka!


A kerámia főzőlap igen népszerű eleme a konyhai . Indesit kerámialapős tűzhely használati utasítás. Supershop kártya használata. Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen.


A részleteket lásd az alábbi utasításokat. Leírás : primanet. A sütő első használata előtt. A készülék használata. Háztartási Készülékek,. Electrolux Lehel Kft. INTENZÍV PROGRAM A TÖKÉLETES TISZTASÁGÉRT. A mosogatógépben végzett intenzív program egy erőteljes ° C-os vízsugarat használ még a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.