2021. június 7., hétfő

Zanussi zcg510j1wa gáztűzhely

Zanussi zcg510j1wa gáztűzhely

Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni. ZANUSSI ZCG510J1WA Gáztűzhely a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Energiaosztály, A. Szélesség, cm.


Zanussi zcg510j1wa gáztűzhely

Termék jellemzők. Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Kiváló ár-érték arány! Tekintse meg a terméket!


Méretek (szélesség, magasság, mélység): 500mm × 850mm × 600mm, . PIZZA funkcióval és termosztáttal. Ha most megrendeli a terméket, . A kis konyhák ideális darabja! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési . Fehér gáztűzhely,gáz sütő és gáz főzőlap. Hozzáadás a kedvencekhez. JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben.


Zanussi zcg510j1wa gáztűzhely

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS VÁSÁRLÁS. Kategória: Hasonló termékek. Ehhez a termékhez nem tartozik . Válogass a Jófogás. Szabadonálló tűzhelyek ZCG510J1WA.


Tűzhely és gáztűzhely alkatrész. A termékleírásban szereplő adatok tájékoztató. Keresendő kifejezés: zanussi tűzhely alkatrész. Ft- os áron elérhető.


Zanussi zcg510j1wa gáztűzhely

Kattintson a részletekért! Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Zanussi ZCG510J1WA. Sajnos a konyhám mérete adott, így hiába szeretnék hiperszuper dolgot venni, . Vásároljon Gáztűzhelyek terméket internetes áron, országos házhoz szállítással a NetMűszakitól!


Kívánságlistára teszem. Ne működtesse a készüléket külső időzítővel vagy külön távirányító rendszerrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.