2021. május 10., hétfő

Zanussi zck552g1wa használati útmutató

Működés közben tilos a készüléket felügyelet nélkül hagyni. Minden használat után kapcsolja ki a készüléket. Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni.


Az üzembe helyezés és használat előtt gondosan olvassa el a mellékelt. User Manual GETTING STARTED? ZCK552G1WA - read user manual online or download in PDF format. Pages in total: 28.


Sok-sok olcsó tűzhely,. A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! Ingyen elszállítják a régi készülékét, ha szeretné! PIZZA funkcióval és termosztáttal. Keskeny kivitel - kis helyigény.


Your screen resolution does not allow to view this document online. Találatok amica indukciós tűzhely használati utasítás kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Olcsó új eladó és használt Indesit elektromos tűzhely használati utasítás. Kombinált, kerámialapos, tengelyes zanussi , fagor és elektromos tűzhely.


Orion OGO-CFIN Kombinált tűzhely, 64L, gázégő, Grill, Légkeverés, Inox. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az . Kiváló ár-érték arány! Tekintse meg a terméket! Ft-os áron elérhető.


Leírás és Paraméterek Vélemények . Letölthető fájlok. Copiii cu vârsta mai mică de ani nu trebuie lăsaţi să se apropie de aparat dacă nu sunt supravegheaţi permanent. Dcont Trend vércukormérő CSERE AKCIÓ! A típus létezik Inox változatban is ZCK552G1XA néven. Ez egy igazán felkapott modell, köszönhetően a jól . A wok használata teljesen más főzési eljárást jelent mint a megszokott hagyományos magyar.


Előnyök: Egyszerű használat , minden megvan benne, ami kell. Halk Hátrányok: A . Zanussi zck552g1wa , eléggé alap típus. E nélkül a készülék használata kockázatos? Ha keres a használati utasítás : Tűzhely ZANUSSI ZCG55CGW - igazad van.


Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen. Használata rendkívül egyszerű! A részleteket lásd az alábbi utasításokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.