2021. április 5., hétfő

Zanussi zcg510h1xa

Zanussi zcg510h1xa

A kisebb külső méretnek köszönhetően ez a készülék kisebb helyet foglal . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! További tűzhelyek. Típus, Gáztűzhelyek.


Zanussi zcg510h1xa

Szélesség, cm. Termék jellemzők. Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Főzőlap típusa, gáz. Sütő típusa, gáz. Garancia: hónap. Készlet állapota: rendelhetõ.


Tekintse meg további termékeinket is a(z) Gáztűzhely . Hivatalos magyar márkagaranciával! PIZZA funkcióval. Vissza a sütők kategóriába. Pages in total: 28.


Zanussi zcg510h1xa

Soha ne húzza a készüléket a fogantyújánál fogva. A konyhai készülék házának és a fülkének megfelelő méretűnek kell lenniük. ZCG510H1XA - read user manual online or download in PDF format. Your screen resolution does not allow to view this document online.


Tűzhely, főzőlap, sütő, Háztartási gépek. Több mint gyár kizárólagos hazai képviselői vagyunk. Vásároljon az importőrtől. Kiterjedt szervizhálózat. Minden termékünkre biztosítjuk a megfelelő magas . We found manuals for free downloads: Használati utasítás . Kategória: Alktegória: nincs alkategória.


Zanussi zcg510h1xa

Ft Raktáron,szépséghibás készülék. A termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, az aktuális és pontos . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Olcsó eladó új és használt zanussi gáztűzhely.


Zanussi gáztűzhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.