2021. április 19., hétfő

Wax használata autóra

Használjunk pH semleges autósampont ! Meggyorsítja a jármű száradását és visszaadja annak természetes fényét. Ha vastag waxréteg van az autón , érdemes direkt ilyen célra készített. A kefés mosás már épp elég simogatás az autónak , ám sajnos ilyenkor.


Waxok használata nélkül autónk fényezése gyorsan elveszíti fényét. Carnauba Wax Black Wulfenite. A wax szó a legtöbb autóápolási terméken ott szerepel.


Polírozógépek, autókozmetikai termékek, autó külső belső. A hard wax nagy előnye, hogy kényelmesen használható , mert az . Az autó fényezés folyamatosan ki van téve az időjárás viszontagságaival és mechanikai behatásokkal. Matt, mállott és elhanyagolt fényezés a POLIR ÉS WAX XTREMEtermékkel igényel kezelést. A flakont használat előtt rázza fel.


Fejezze be autója külső ápolását egy keménywaxszal, használjon gyorswaxot ha szereti. Két wax „méri össze a tudását” ugyan olyan körülmények között ugyan arra az autóra felhordva. Egy hagyományos wax és a Japán SOFT99 . Festett felületeik fényessége a használat során és az idő múlásával. Farecla félkemény Hi-Gloss Wax -a. Már az új autó vásárlás előtt érdemes lehet körüljárnod a témát.


Gyorsabban és egyszerűbben használható , mint a wax. Míg a wax a lakkrétegre egy vékony réteget képez, és betömi a. Polírozó, wax használatával nem csak azt érjük el, hogy a kocsink fényezése akár évtizednyi használat után is frissen csillogó lesz, de egyben felületi védelmet . A Turle Wax Color Magic Plus a világ egyik legfejlettebb autópolírja. Tényleg tiszta, gyorsan száraz autó - Mossa le az autóját ,. Szárazon eléggé ragadós a tapintása, így nem is lehet használni , muszáj . Sonax Polír és wax (fekete) nano 5ml Autóápoló szer lakkozott felületekre. Könnyen használható termékei a hétköznapi felhasználásra is alkalmasak, . Az autó waxok, magyarul az autó viaszok elsősorban a fényezés védelmét.


Wax használata autóra

Turtle Wax Color Magic ezüst 500ml. Autóját borítsa be az aktívhabbal, majd várjon egy-két percig, míg a hab kifejti a. A legvégső lépés, mely fontos a wax használata után, a cseppmentes öblítés, . TURTLE WAX termékek, Autóápolási termékek (márka szerint), Motorolaj olajshop és. Nano bevonatra sem lehet wax -ot tenni, mert lőttek a lotusz effektnek miatta. Mit érdemes használni ami nem annyira drága, de mégis jó?


Valamennyi típusú lakk felületre használható , rendkívül hatékony tisztító- és konzerváló- emulzió . Varázsolja csillógóvá autója fényezését polírpaszta, vagy autó wax autó viasz segítségével. WAX A GYORSABB SZÁRADÁS ÉRDEKÉBEN. Koncentrált, hatásos termék, mely megvédi a . Karceltávolító polírpaszta használata. Autósampon szuper koncentrátum. Termék név, Altur Rinse Aid nanotechnológiás wax.


Adagolás, higítás. A terméket közvetlenül a . Ft-tól Autó állapotától és mérettől függően. Választható prémium tartós bevonatok.


Autó viasz, Wax and Dry Formula kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.