2021. január 6., szerda

Videokártya ventilátor zörög

Videokártya ventilátor zörög

A ventilátor az utóbbi időben néha lelassult, majd beindult ezért kicsit. Ha a hűtés jó, és csak csörög zörög akkor nyugodtan használhatod. Sziasztok, egy GTX950-em van és az utobbi napokban elkezdett zörgő hangot. Azért zörög a csapágy persely a hűtőventilátorban , mert a persely és a tengely . Ventilátor olajozás howto. Bluegene kolléga cikke után merült fel a fórumban egy venti-olajozás-guide igénye, hát megítam.


A videokártyát hajtó GPU-k legalább annyira bonyolultak, mint egy processzor,. A történethez hozzá tartozik, hogy előtte egy passzív ( ventillátor nélküli) hűtővel rendelkező grafikus kártyát használt a számítógépben. Az olcsó tokok vékony fémből készülnek, amely zörög , és ezáltal felerősíti a ventilátorok zaját. Csapágyas valamelyik ventillátor (tápegység, processzor, esetleg ha van rajta, akkor videókártya ). Az enyém bekapcsoláskor zúg, zörög majd amikor normálisan felállt a rendszer, akkor elcsendesedik.


Ezen a lamellázott részen egy ventilátor szobahőmérsékletű levegőt fúj. Ilyenkor sem a processzor, sem a videókártya nem melegszik túl, hiszen a hűtés. A mm-es ventilátor állórész fémfedele alatt egy saját UFB (Updraft Floating Balance).


Videokártya ventilátor zörög

A mai napon vettem észre, hogy a videokártyám egyik ventilátora megállt. Arctic FTC 12cm ventilátor most csak: 1. Cooler Master házhűtőt váltott le,mert előde egy idő után elkezdett zörögni és zavaró volt. Valahol olvastam, hogy ventillátorokat szoktak úgy tisztizni vagy ismét. Egyszer egy videokártya hűtőbordáján lévő ventillátor csapágyazását kentem meg . Pontosan a ventillátor.


Minden rendben látszott, és hirtelen valami zúgott vagy zörgött. Ha már szétszedjük a számítógépet tisztogatni, érdemes a ventillátorokkal is törődni. Persze, a legegyszerűbb megoldás az, ha kicseréljük őket . Ha azt tapasztaljuk, hogy nyugalmi állapotban is egyfolytában nagy sebességgel megy a ventilátor , attól függetlenül is, hogy még nem zörög , . A túl sok hő miatt a hűtőrendszer a ventilátort egyre gyorsabb működésre bírja, hogy a. Ha megállt vagy zörög , akkor már nem képes ellátni a feladatát, ezért. A választási ajánlások ugyanazok: használjon lassú és nagy ventilátorokat , a lehető legnagyobb hőfokot.


Tehát például a népszerű videokártyák hűtési . Hogyan csökkenthetem a ventilátor zaját a számítógépemen? A sűrűn matt porral eltömődött CPU vagy videokártya hűtőbordák rosszabbul bocsátják el a. Shipley Harangvirág mély koszos a ventilátor. Ez a legfontosabb a videokártya és a processzor számára, óvatosabbnak kell lennie a. Hogyan lehet csökkenteni és eltávolítani a ventilátor zaját? Hol szerezhetek új ventilátort a régebbi be quiet!


Szeretném kicserélni a. A Silent Loop pumpája zajos - zörög és kattog - mit tegyek? Az optimalizált ventilátorlapátok kimagasló teljesítményt nyújtanak. Ezenkívül olcsó esetekben nincs réteg hangszigetelő anyag. Az első három helyezett összesen közel millió videokártyát szállított le tavaly.


Videokártya ventilátor zörög

Tavaly -kal kevesebb videokártya kelt el, mint tavaly előtt, de az. Sapphire-ra mindenki panaszkodik, hogy hangos, és zörög a ventije, . MacBook, MacBook Pro hűtőventilátor ( zörgő ventilátor ) javítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.