2020. november 25., szerda

Törhetetlen tányér

POLIKARBONÁT TÖRHETETLEN TÁNYÉROK kategóriában szereplő termékek (féle termék). A TÁNYÉROK ÁTMENETILEG NEM ÉRHETŐK EL! Nézzen szét oldalunkon és tájékozódjon a törhetetlen tálalóedények előnyeiről!


Az edény súlya ideális, fele a hasonló formájú porcelánénak, ebből fakadóan kis . Főleg kórházak és idős otthonok óvodák használják. Törhetetlen tányér.

Rendeltetésszerű használat esetén . Műanyag pohár, papírtálca, evőeszköz, üveg pohár, porcelán tányér , fém tálca, hab doboz, zacskó, tasak, tisztítószer, vegyszer, takarító szer, további kellék . Olcsó eladó új és használt törhetetlen tányér. Főzelékes tányér. A polikarbonát törhetetlen tányérok egyre népszerűbbek a közétkeztetés.


Fehér színű, porcelán konpótos tálka. A megadott ár bruttó db ár. Csemegetányér 19cm, PET törhetetlen műanyag, díjnyertes magyar termék, időtálló és újrahasznosítható, mosogatógépben mosható, mikrózható, .

Köszönjük, hogy megtekintette a videót, amennyiben több információra lenne szüksége a termékekkel. Feltöltötte: Hunnia Kristály Kft. Nincs termék a kosárban. Egy étkészlet jóval több, mint az ételek tálalására szolgáló néhány tányér és tál.


Az igazi étkészlet nem csak kiegészíti az elkészült ételeket és hangulatos . Viszont ha nem feltétel a törhetetlen anyagú tányérok használata, akkor a porcelántányérok használatát javasoljuk, mert gazdaságosabb mint a polikarbonát és . Az akciós árak minimum darab rendelése esetén érvényesek! Minden tányér , bögre és pohár csúszásgátló gyűrűvel van ellátva. Tányérok anyaga melamin, poharak anyaga akril.


Bruttó ár: 43- HUF. Vissza az előző oldalra. Ft- os áron elérhető. Polikarbonát, törhetetlen tányér. Kempingezéshez használható étkészletek és evőeszközök.


Kis helyre összecsomagolhatóak. A melamin tányérok rendkívül könnyű ugyanakkor strapabíróak. A tányér fogantyúja, szélei és. Alaszka csemege tányér 19cm.

Egyszer használt törhetetlen műanyag tányérok kifogástalan állapotban! Mintha új lenne, csak olcsóbb. Ft-os bruttó ár helyett, most mennyis. Melyek a hátrányos tulajdonságai a Repeta törhetetlen tányér családnak? Már a hozzátáplálás kezdetétől is kiválóan használható a szinte törhetetlen tányér.


Mosogatógépbe is bátran betehete színe nem fakul. Kirándulásra vagy gyerekeknek nyúzásra . Termékeink magas. Az elmúlt években terjedni kezdett a törhetetlen műanyag tányér a közétkeztetésben, ezért egyre több iskola cseréli le nehéz, hangos és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.