2020. november 24., kedd

Szitanyomás textilre

Ebben a cikkben részletesen leírjuk a szitanyomás folyamatát és képekkel is illusztráltuk, hogy átlátható és érthető legyen . Filmnyomás, szitanyomás , szitázás, direkt nyomás textilre , fémre, fára, üvegre, . Direkt szitanyomás. Kézi vagy gépi eljárással a festéket egy nyomóformán keresztül közvetlenül a textilre nyomjuk. A festék a textil szálai közé be tud épülni,.

A direkt nyomás elterjedt használata a szitásoknál. Ez az alkalmazás úgy történik , hogy a festéket egy erre elkészített szitával direkt a nyomandó felületre pólóra, . Marabu Screen Printing - SZITANYOMÁS. Kizárólag kiváló minõségű festékekkel dolgozunk. Vállalunk szitanyomást mindenféle sík felületre.


Szitanyomás textilre. Póló, mez, piké póló, rekrámajándék tárgy, előlap, galléros póló.

Egyedi pólók, több . Kiváló módszer élénk színű, kontúros nyomat készítéséhez. Az eljárás során a motívum színenként kerül a felületre. MI A KÜLÖNBSÉG A DIREKT ÉS A TRANSZFER SZITANYOMÁS KÖZÖTT? Emblémázás pólóra, pulóverre, széldzsekire, baseball sapkára, vagy bármilyen textil jellegű anyagra többféle technológiával. Szublimációs nyomtatás.


Ha a „ szitanyomás textilre ” kifejezést hallo a direkt, illetve transzfer nyomást is érthetik alatta. Míg az első esetben közvetlen felületi nyomás történik, a második. Az egyik legrégebbi és legkedveltebb emblémázási forma, amivel a legtartósabb, és szinte minden textilre jól alkalmazható nyomat hozható . Vágható fólia: Speciális textilre vasalható fólia, amelyből egy forgó késsel . Jellemzően pólókra vagy inkább azt mondanám textilre használatos.


DIGITÁLIS TEXTILNYOMTATÁS. Fotóminőségű nyomtatás az Ön fantáziája szerint! Extrém, akár színátmenetes nyomatot eredményező, . Az így készült formáról kisebb példányszámban többnyire textil -nyomathordozóra nyomtattak.

A Colorplan szitafestékei a textil és a grafikai szitanyomás szinte teljes területét lefedik. Vizesbázisú textil és grafikai festékeink (Printex, Grafiprint) ugyanazokkal. Mi az a szitanyomás ? A szitanyomást tehát régi időkben is alkalmazták és felhasználták . Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „szitanyomás” kifejezést – Angol -magyar szótár és keresőmotor. Legújabb innovációnk a digitális textil nyomtatás ! Ezzel a Magyarországon egyedülálló technikával, vadonatúj textilnyomó gépünkkel számos különböző típusú . Fedezze fel ezt a céget. Természetesen a hagyományos szitanyomás a digitális eljárással akár . Felirataink, emblémáink bármely textil alapanyagon kiváló kopás és mosásálló.


Emblémázás és feliratozás a legkülönbözőbb textil termékeken: póló szitázás,. Nyomtatás Fémra, fára, textilre. Fehér színű öntapadós selyem, textil könyvborítók direkt színekkel nyomva, aranyozva, vágott, riccelt, stancolt kivitelben.


A szublimációs eljárás estében is transzfer papírral történik a nyomtatás , majd vasalással kerül a textilre. A nyomtatás budapesti gyárunkban készül, saját gépeinken, szakembereink felügyelete alatt, így nagyon rövid átfutási idővel tudunk dolgozni magas precizitás .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.