2020. november 24., kedd

Szárítógép beüzemelése

Hova és hogyan tegyem a szárítógépet? Hogyan kell bekötni és hova kell helyezni a szárítógépet? Amire tutira nem gondol a. Hőszivattyús szárítógép. Ezáltal megóvja önmagát és elkerüli .

Használati útmutató. Tárolja a használati utasítást a szárítógép közelében. Ne engedje, hogy a gyerekek játsszanak a készülékkel. Feltöltötte: OnlineMárkaboltok.


Electrolux EW9H378S szárítógép Márkabolt. Raktárról azonnal itt: . Szárítógép bekötése. Ha szárítógépet helyez a mosógép tetejére, kötelezően használnia.

A szárítógép első használatakor célszerű néhány . Ellenőrizze, hogy a szárítógép hátulján lévő leeresztő tömlő megfelelően van-e rögzítve a szárítógép víztartályához (lásd az ábrán) vagy a szennyvízelvezető . Jelenlegi vélemények: Adja hozzá véleményét. EW8H357S PerfectCare 8szárítógép , inverter motor. A DelicateCare gondoskodik róla, hogy a ruhák tapintásra és . Kondenzációs szárítógép. Ha a mosógép és a szárítógép egymásra van helyezve, teljes töltet esetén.


Feltétlenül tájékoztassa gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb . A használati útmutató figyelmen kívül hagyása . Az Ön szárítógépe takarékos energiafogyasztásával tűnik ki. Minden egyes gyárunkból kikerülő szárítógép működését és kifogástalan állapotát gondosan. Mosó- szárítógép.


A mosó- szárító ciklus utolsó része fűtés nélkül történik. Soha ne állítsa le a mosó- szárítógépet a szárítási. Nézd meg felültöltős mosógép beüzemelési videónkat!


Ha most vásárolsz AEG mosógépet, szárítógépet vagy. A Gorenje már több, mint éve gyárt kiváló minőségű háztartási gépeket.

Elkötelezett amellett. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt . Megoldások és Tippek, Kézikönyv Letöltése, Lépj Velünk Kapcsolatba. AutoDry: gyengéd.


A kereskedelmi használat érvényteleníti a garanciát. Fontos utasítások a biztonság és környezet kapcsán. A készüléket csak olyan ruhákhoz használja,. Ez a fejezet olyan biztonsági információkat tartalmaz, melyek segítenek. Információk az LG-ről.


Gőz mosó- szárítógép. Feltétlenül olvassa el a használati- és felállítási útmutatót a felállítás - installálás - és üzembevétel előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.