2020. október 26., hétfő

Whirlpool mosogatógép hibakód villog

Whirlpool mosogatógép hibakód villog

Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Start jelzőfény villog. Ha a hibakód valóban F akkor a START gomb hatot villog. Legalább is a hibakód szerint.


Whirpool mosógép hibakódok összegyűjtött listája. A meghibásodott mosógép által jelzett hibakódok. Egy whirlpool mosogató gépem van, ma bekapcsoltam és villog a start. A mosogatógépek leöblítik az öblítőt tiszta vízzel a végén?


A két villogás az Fhiba) Kisze megdönt, víz kifolyik, majd hibatörlés (start sec). Menet közben megállt FA hibakóddal. Ha az egyik mosogatógép gombja elakadt a leengedett helyzetben, akkor a mosogatógép felfüggeszti a működést, és a vezérlő villogni fog az erre a kulcsra.


Ha meghibásodás történik . F7) Áramlásmérő hiba. A tesztprogram után 5-ször villog a zöld led. LED nélkül van, a vezérlő villog a lezáró LE a manuális állapotban. Hívja a gyár ügyfélszolgálatát (adja meg a hibakódot ). Azt már megtudtam, (innen :)), hogy ez valamiféle hibakód , de ennél többet nem. Megjelenik-e a kijelzőn valamilyen hibakód , vagy bármilyen figyelmeztető lámpa illetve aktiválódik hang jelzés?


A Siemens mosogatógép motorjának javítása vagy cseréje. Ha a jelzőfény ismételten villog , lapozza fel az 6. B -perc után nekiállt csipogni és villog a pohár a kijelzőn. Forduljon egy hivatalos márkaszervizhez. Ha a mosogatógép 3-szor sípol, vagy a LED háromszor villog , az szivárgást és a készülék alján található vizet jelent. B Láng vagy füst csap ki a fúvókán.


ARISTON mosógép javítás INDESIT Mosógépszerelés. EA6: Hibás a dobpozicionáló rendszer DSP (felültöltős) villogás simán vagy kódkiolv. Egy másik hibakód jelenik meg a számkijelzn. Ez a jelzőlámpák kaotikus villogásában nyilvánul meg, és a kijelzőn nincsenek külön.


Olcsó eladó új és használt hibakód whirlpool mosogatógép. Akciós mosogatógépek akár . Számtalan oka lehet: mosógép túlterhelése, nem megfelelő mosószerek használata vagy egyéb. A kivillanó fények valamilyen hibakódot jeleznek.


Ha a mosógép integrált vízelvezető rendszerhez van csatlakoztatva, győződjön. Fod” hibakód jelenik meg a kijelzőn. Az aktuálisan kiválasztott szintet jelző szám és az öblítőszer jelzőfénye villog. A hibakódot (egyszer villog a pilács) megnézve több eset is lehetséges, de ezeket.


A MOSÓGÉP KÜLSŐ BURKOLATÁNAK TISZTÍTÁSA. Mosógép indítás után egyet forgat és a képen látható hibakódot bedobva le áll. A program indításakor az ajtó nyitva jel, ami egy lakat, világít, majd villog.


F betű az alábbi hibakódok szerint villog : Hibakód. A 4-az elpventillátorra. A LED (zöld)ahogy a szivattyú indulgat ugyan úgy villog. Ellnőrizze, hogy a vízcsap ki van nyitva.


Amennyiben zárva van, úgy nem kap vizet a készülék. Ebben az esetben a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.