2020. augusztus 31., hétfő

Philips konyhai robotgép használati utasítás

Fedezze tartozó használati. A konyhai robotgép kompakt, az 1-ben készüléke egy literes (liter kapacitású) tálból, egy turmixgépből és egy darálóból áll. Tartalmaz továbbá 5 . L, Emulgeáló tárcsa, Dagasztó. Konyhai robotgép Braun Multipractic UK 430. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER KÁVÉFŐZŐ CE-931.


Kattintson menni többet. Annak alapján aztán megjelentek a számos konyhai robotgép modelljei,. Részletes leírás.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt . Azonos típusú termékek megtekintéséhez. Philips és Saeco eszpresszógép . Olcsó eladó új és használt tectron konyhai robotgép. Bosch MUM konyhai robotgépek.


Philips konyhai robotgép használati utasítás

Használati útmutatóval. Habverője hiányzik. Teljesítmény: 7Watt Kapacitás: 2. Feltöltötte: info. Teendők az első használat előtt. A készülék és a tartozékok első használata előtt alaposan tisztítsa meg az élelmiszerrel érintkezésbe kerülő részeket.


A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van. Megtekintés Krups - Termékek a hivatalos weboldalon található online használati útmutatók. A konyhai készülékéhez tartozó használati útmutatót itt találhatja meg.


Philips konyhai robotgép használati utasítás

Az Ön készülékéhez tartozó változatot a gép modellszámának begépelésével keresheti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.