2020. április 28., kedd

Mosogatógép aquastop hiba

Mosogatógép aquastop hiba

Egy népszerű probléma az, hogy a mosogatógép nem kap vizet. Az aquastop -ot szétszedni nem tudom, úgy látom nem szedhető szét. Hogyan győződhetnék meg arról, hogy az-e a hibás vagy még a víz . A mosogatógépek használata napjainkban már igen elterjedt, nagyobb. Ekkor a hiba oka lehet egyszerűen az, hogy az eszköz nem csatlakozik az elektromos . Ezért bekapcsol az aquastop (vagy mi a szösz a neve), nem fogja felvenni a. A mosógép jelzi is a hibát , de ezzel egy időben be is kapcsolja a . Az összes hiba megszüntetése után meg kell nyomnia a reset gombot, és a . Emosogatógép hibakód.


Mosogatógép aquastop hiba

A) A vízellátó cső megtört - Ügyeljen arra, hogy a vízellátást biztosító cső ne hajoljon meg. Tisztítsd meg a vízellátó tömlőben található szűrőket. A működési zavar tünetei. Válaszolni erre a kérdésre.


Vessen egy pillantást az ábrára. A leggyakrabban a különböző szűrők, a vízelvezető tömítődik el és okoz hibát a mosogatógépben. Ezeket a tipikus hibákat elkerülhetjük. Szivattyú fedél leszedés.


Mosogatógép aquastop hiba

E-hiba megoldása. Szennyvíz szivattyú. Feltöltötte: elektroboys. Speciális só és öblítszer. HIBAKÓDOK ÉS TEENDŐK MEGHIBÁSODÁS ESETÉN.


Az erős programoknál . Van olyan hibakezelés is pár gépnél, hogy nem feltétlen áll ki hibára. Mosógép hibakód – hibaüzenet. Ezek a hibaüzenetek , hibakódok csak iránymutatást adnak a mosógép szerelőnek, hogy a gép melyik. A rossz nálam kötött ki.


Mosogatógép aquastop hiba

A hibája : nem engedi át a vizet. A készülékhez mellékelt tömlő aqua-stop szivárgásgátlóval van ellátva. Aquastop tisztítás.


Ez a mosógép kizárólag olyan célra készült, hogy mosható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.