2020. március 27., péntek

Teka gránit mosogató csaptelep

Teka gránit mosogató csaptelep

A rendelési módok átfutási ideje a következő: Szaküzletbe rendelés : 1-munkanap. Házhozszállítás:. Svéd bordói üveg l-s. Főleg pálinka tárolásra alkalmazzák. Platin, cl, színtelen.


Csavarzáras üveg cl. Laposüveg csavarzáras dl, . A pálinkás üveg rendelés lépései. Miután az ember kifőzte a pálinkát, akkor már csak a tárolásra . SZÖRPÖS - PÁLINKÁS ÜVEGEK SZÁLLÍTÁSI DÍJA a csomagolás. Lezárás típus szerint, csavarós kupak. Rendelés mennyisége, 6. A Borüveg -THM Kft.


Magasság (mm), 260 . A December 10-ig leadott rendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni. Kiváló anyag-összetételű átlátszó pálinkásüveg. A könnyű és erős üveg tökéletes a pálinka palackozására. Pálinkás üvegpalack liter. A palackszáj dugóval.


Különleges üvegpalack, különleges ajándék. Válogass a Jófogás. PP35) DORICA FESTETT MATT UVAG olajosüveg. Most 1db van raktáron. Amennyiben speciális igénye merülne fel pálinkás üveg terén, és nem talál a. Ha új terméke csomagolására egyedi üvegpalackokat keres, úgy a legjobb . Dugós vagy csavaros tetejű keskeny szájú üvegek.


Alkohol,szörp,édesség és egyéb folyékony termékek csomagolására. Hogyan tudok tartós fogyasztási cikkeket rendelni országos kiszállítással? Az ünnepi időszak előtti utolsó lehetséges rendelési időpont:. L) a Üvegáru kategóriában - most 2Ft-os áron elérhető. Ft feletti rendelés esetén.


Teka gránit mosogató csaptelep

Tervezd meg saját pálinkás, boros címkédet pillanatok alatt a címkeszerkesztő segítségével. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Köszönetajándék üvegek választható színű, kézzel készült díszítéssel. Az üvegek mellé kérhető egyedi felirat, . A törékeny termékeket különös gondossággal csomagoljuk. Szállítási sérülés . Ebben a kategóriában olyan egyedi és speciális pálinkás üveg ajándékokat. Egyedi gravírozással még személyesebbé teheted a megrendelt díszüveg . Bellisima (l).


A képek illusztrációk. Glória, dugóval (l). Europen cost literes csatos üveg palack, pálinkás üveg. Boros üveg vagy pálinkás üveg. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából.


Teka gránit mosogató csaptelep

Egy finom hangulatfokozónak mindenki örül. Egyedi fényképes-, karikatúrás csatos pálinkás üveg. A kis asztali bortartóktól a nagy bortárolókig,Hordó bortartók fából.


Fém bortartó állvány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.