2020. március 30., hétfő

Teka dbb 60 (inox) kürtős páraelszívó 60 cmes

Páraelszívó Nyomógombos kapcsolók Világítás (2x40W-os E14- es csőizzó) sebesség. Harmóniát teremt a konyhában. Különböző formájú és méretű páraelszívók , innovatív és modern forma, rozsdamentes acél vagy üveg kivitel, hogy megtalálja az . Dekoratív páraelszívó. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép-en! Cikkszám, DBB INOX.


Szélesség, cm. Termék jellemzők. A Teka a háztartási és fürdőszobai berendezések,ipari konténerek vezető. Zajszint (LwA) Max. Kürtős dekoratív páraleszívó.


Vásároljon Hivatalos forgalmazótól. Olcsó eladó új és használt teka kürtős páraelszívó. Beépíthető teleszkópos.


Leírás és Paraméterek . A készülékház rozsdamentes acélból készült, ezért hosszútávon is tartós és strapabíró. Szabad kivezetési teljesítmény. Elszívó típusa, Fali kürtős. Klarstein Noir,retro kémény páraelszívó, inox ,fekete, cm. Teka DBB 90cm kürtős páraelszívó ELADÓ!


TEKA DBB Szagelszívó. Rozsdamentes acél test és ernyő. Ajánlott m2- es alapterületű konyháktól. Páraelszívók - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár.


Inox , kürtős páraelszívó Nyomógombos kapcsolók sebesség fokozat Kétturbinás motor. Sátor Létezik A legtöbb. TB Bézs rusztikus fali kürtős páraelszívó halogén világítással 60cm E. Olcsó új eladó és használt Teka páraelszívó alkatrész. SILVERLINE 60CM INOX kihúzható páraelszívó. Akciós paraelszivo termékek és kedvezményes, olcsó paraelszivo ajánlatok.


Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre. Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles te. La Casa del Electrodoméstico. Significa la medida máxima y mínima que .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.