2020. február 5., szerda

Mora eldris kés

Talán leginkább farigcsálni lehet vele, a kis méret itt jó irányíthatóságot biztosít a késnek. Onnantól azonban jól szuperált: vágott , hasított és faragott. Jól működik a pengeháton . The knife has a precision blade and ground spine . A kit tartalmazza magát a kést.

Elképesztő mennyire vártam a kést , aztán az első találkozás csalódás volt. Viszont miután elkezdtem használni. Szóval zsebre vágtam az Eldrist , és neki vágtam vele a . Nehezen tudom elképzelni, hogy akár egy rövid túra során fellépő helyzetekben is elégséges legyen… nem hogy többnapos esetében. Kényelmesen hordható outdoor kés , ami kiváló faragó kés.


Ft-os áron elérhető. A népszerűségét nyilvánvalóan nem is a sokrétű .

Mégis inkább az aranyos, mintsem a torz . Az Eldris kés egyszerű és hatékony, amelyet zsebében vagy hátizsákjában. A kés többféle színváltozatban kapható - fekete, piros . Tartós poliamidból készült, csúszásgátló műanyag markolata. A késhez műanyag tok, paracord és tűgyújtó tartozik. Pengehossz, cm.


Uralkodó szín, Fekete. Markolat hossza, cm. Hasonló termékhez kattintson ide. Garancia, hónap. Elsősorban nyakban való hordásra van kialakítva, de kis méretéből.


MORA terméket találtam. Több színben is elérhető webáruházunkban! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kattintson az összehasonlításhoz.

Kés súlya : g. Ideális társa a . Morakniv Zsebkések. Ideális társa a kirándulónak, horgásznak, vadásznak. A mindennapi feladatok elvégzésében nyújt get ez a kisméretű, zsebben is kényelmesen hordható kés. Aug Kézzel készült kések vadászatra, bushcraftra, túrára, taktikai és konyhai célra. Magyar Kések , akár bicska akár kés.


Gear List (BELOW). Grab Some of my . RIG Mini-Firesteel: . Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: A minőségi késnek tartós rozsdamentes acéllemeze van. Kosárba tenni (darabok): . Material knife: 12CStainless Steel.


Model Knife: Smooth. Length Handle: 8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.