2020. február 26., szerda

Jura hibakódok

Empty ground – Zacctálca ürítése. Jura kávégép hibaüzenetei. Tray missing – Csepptálca hiányzik. Error Resolution.


Cable to the thermal sensor is broken or contact . Kép, Kávégép típusa, További információ. Mielőtt a gépet üzembe helyezi, kérjük olvassa el a használati útmutatót tüzetesen és olyan helyen tárolja , . A főzés után a zacc nem áll össze. Feltöltötte: Kanen Coffee, LLC.


Az 1-es, 3-as, 4-es, 5-ös vagy 14-es hibakód jelenik meg a kijelzőn. Biztonsági előírások. Figyelmeztetések. Elővigyázatossági intézkedések. Használati útmutató.


STÖRUNG (2. sz. hiba ). Mivel ilyen probléma miatt került hozzám, így is úgy is szét kell szednem, így teljesen szétszedem, majd ha . AWelcome Pack kezdôcsomag, amelynek tartalma. Ez a szimbólum arra utal, hogy Önnek valamilyen műveletet kell elvégeznie. A leggyakoribb talán a tápellátási hiba , amikor be sem lehet kapcsolni a gépet, vagy kikapcsol magától. IMPRESSAC- Alegfontosabb tudnivalók . Elindítottam a programot, aztán csak kattogott.


Automata kávéfőző szerviz, hónap garanciával. Hibakód : háromszoros . Tisztítás szükséges. Vízkőmentesítés szükséges. Gyakori hiba az, hogy a tömörítődugattyún és a kidobódugattyún az O . JURA Elektroapparate AG cannot accept any responsibility for the conse- quences of improper use.


Before using the machine read these instructions. JURA készülék darálója nem alkalmas olyan kávébab. Cserélje ki a szűrőt az 5. Jelmagyarázat: 1. Csészetartó rács. Programgombok fedele.


Gomb hosszú kávé elkészítéséhez. Hozzájutottunk egy ilyen típusú kávégéphez, de a következő problémánk van vele: Bekapcsolo öblít. Még mindig JURA E40. Kiszedtem a KPE-t alaposan megtisztítottam visszaszereltem, ugyanaz a hiba.


Az alsó ikonok villognak, a gépkönyv szerint quot . Getting the books jura erepair manual now is not type of inspiring means. You could not lonely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.