2019. december 24., kedd

Raklapemelo beka

Válogass a Jófogás. Szállítással is kérheted. A villás raklapemelő , emelőbéka, villás emelőkocsi, vagy más néven hidraulikus kézi emelő a kézi mozgatású emelőeszközök csoportjába tartozik.


A kézi raklapemelő kategóriában számtalan típusú termék található, mint pl. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának . Hidraulikus kézi raklapemelő béka , Digitális mérleggel, LCD kijelzővel.

Ez a villa elején, a tehergörgõ elõtt lehet, nem minden típusnál található meg. A raklapemelő , népszerű nevén béka az áru vízszintes mozgatására szolgál. Mozgatni szeretni raklapjait?


Holland Rema raklapemelő , Béka. Raklapos árukat kezel? Gyors emelés tonna teherbírás, év garancia! Hidraulika, emelőgép javítás, szerviz, forgalmazás garanciával!


Szivattyúk, targoncák, emelőgépek, munkagépek, munkahengerek, hidraulikus prés, Low rider, . OSAKA tonnás hidraulikus kézi raklapemelő béka.

Teherbírás: tonna. Minimális magasság: mm. Különböző raklapemelő és raklapmozgató béka kereke és görgője. Biloxxi raklapemelő béka 2. Ft a készlet erejéig!


Továbbá nehéz tárgyak áthelyezéséhez, rakodásához is . METTLER TOLEDO békamérleg, raklapemelő béka , mérleges béka az egyszerű, pontos, gyors és mobil tömegméréshez. Gyorsítsa fel a raktári és szállítási . Ezek a kérdések merülnek fel raklapemelő . Tonnás ( béka ) RHP25. A gyalogkíséretű, kézi működtetésű, hidraulikus targonca (nevezik még raklapemelőnek, békának is) nem emelőgép,.


Katalógus szá5T. Kézi raklapemelő ( béka ). Villás raklapemelő. Berzeliusstraße 10. Hamburg, Németország. Ezennel kijelentjük, hogy a következő gép. Ipari targonca típusa.


A könnyen és biztonságosan irányítható raklapemelő béka műhelyekben, raktárakban vagy építkezéseken is ideális segítség.

Nagy teherbírásának . Nem hiteles (kalibrált) mérleges raklapemelő , mérleges béka , kézi raklapemelő , békamérleg. Használható ipari üzemekben, zöldség - gyümölcs nagykerekben és minden olyan területen . Vásároljon online az RS-nél. Bérelje eme remek szerkezeteket! Verke kézi raklapemelő béka.


Alkalmas EUR raklapok, ládák, egyéb EUR szabványosított tárolóegységek vagy késztermékek szállításához. A béka maximális .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.