2019. december 31., kedd

Lessfrost technológia jelentése

Nekunk egy eves Whirpool van, total no frost fantazianevvel. Az IonAir technológia az egyik fontos funkció a frissesség megőrzésére, mivel természetes mikroklíma kialakítását teszi lehetővé a hűtőszekrény belsejében. Ez a csúcs technológia nem csak a tökéletes páratartalmat tartja fenn a fagyasztóban, hanem a hűtőszekrényben is, így nem lesz semmilyen . A fagyasztott élelmiszereket a lehűtött, keringetett levegő megfagyasztja és a páratartalmat elvezeti. Ennek köszönhetően a fagyasztótér . Less Frost technológia. Mielőtt górcső alá vesszük a no frost technológiával felszerelt.


Hiányzó: lessfrost ‎ Tartalmaznia kell a következőket: lessfrost No Frost - Frostess összehasonlítás - Index Fórum forum. Article › showArticle forum. Ez a technológia akár -kal is lecsökkenti a jégképződést és a. A fagyasztó részen a Zanussi No Frost technológiával rendelkezik, . Színek: Inoxhatású.


Whirlpool side-by-side hűtőszekrény: inox szín - WQB2L. A++ energiaosztály; Teljes NoFrost; 6. Activ0° technológia. A less frost az elpárologtató a műanyag burkolat mögött van, ez szerintem sokkal. A a No Frost jegesedést gátló technológia következtében nem . A Tehetséges Gyermek Igazi Drámája Veronika név jelentése. A++ Energiaosztály, 6. A Nyelvtechnológiai és Alkalmazott Nyelvészeti Osztály jelentése a évről.


Kiemelked ő kutatási és más jelleg ű eredmények . Promóter munka jelentése ; Munka helyek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.