2019. november 26., kedd

Jéggép működése

Jéggép működése

Számos esetben a nem megfelelően kiválasztott jéggép nagy fejfájást okoz a használójának, így összeszedtük a legalapvetőbb tényezőket, . Megbízható jégkészítő gépek. Minden olyan vendéglátóegységben. Lear Ice Machine Működési elv . Ne hagyjuk nyitva a jég tartály ajtaját normális működés során. Olyan készülék, mely valamely illékony anyagnak, p. Ha az érzékelő előtt nincs több jég, akkor a készülék automatikusan folytatja működését. HUF Tesztgyőztes -. A videón MAXIMA M-ICE típusú jéggépet.


Jéggép működése

A kompakt méretű jéggép kis alapterületű helyiségben is használható. A vízfogyasztás és a termelékenység 15°C-os vízhőmérséklet és 21°C-os környezeti . Vízhűtéses verzió. Kúp alakú jégkocka. Böngésszen, hirdessen, vásároljon portálunk új és használt Jéggép ajánlatai között, ahol akár ingyenesen is hirdethet.


MAD› Hungarian tools. A CE biztonsági előírásoknak megfelel. Teljesen automatikus működés. Széles hőmérséklet skálán működik. Szerszámok nélkül kivehető, rozsdamentes acél fúvókarok.


Hatékony léghűtéses rendszer. Csak gravitációs leürítés. Jégkockakészítő gépek papaigasztro. Stroj na výrobu ľadu. Ebben az esetben a kijelzőn megjelenik a víztartály ikon.


Ilyenkor indítsa újra készülékét. E Gomb a jégkockák méretének kiválasztásához és a meghosszabbított működési idő beállításához. F Az időzítő be- vagy kikapcsolásának gombja.


Jéggép működése

V, lefolyócsatlakozást padozatba kérjük. Figyelem, vízlágyító használata kötelező a készülék működéséhez ! Magas hőmérsékletű környezetben a jégkocka létrehozásának ideje magasabb lehet! Kül és beltéri használatra tervezve.


Gerla december 06. Kínál Hkoenig jéggép : Eladó ez a Hkoenig márkájú jégkészítő gép,működik de nem tudom miért csak kb a fele tüske . Vissza az Ipari jég gép főoldalra. A jéggép beltéri vagy.


Minőségi jéggépek széles választéka tömör-és üreges jégkockák, törtjég készítéséhez ingyenes kiszállítással. Prémium jégkocka készítő gép6. A nagy teljesítményű gép szinte hangtalanul dolgozik, így működése nem zavarja meg a beszélgetéseket.


Zúzott jéggép 104kg-os, SLF 225A. Automatikus észlelés és védelem működés , vízhiány, jég teljes és hibás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.