2019. november 7., csütörtök

Indukciós főzőlap használata

Indukciós főzőlap használata

Indukciós főzőlap. Használati útmutató. Minden használat után állítsa a főzőzóná- kat ki állásba. A használati útmutató az indukciós főzőlaphoz (a továbbiakban: „főzőlap”) tartozik. Az ő ötletének nyomán, fedezték fel, hogy ezt a technológiát a főzéshez is fel lehet használni.


Indukciós főzőlap használata

Az indukciós főzőlap főzőfelülete alatt indukciós . A készülék kizárólAg háztArtási célú hAsználAt - ra szolgál. A beépíthető indukciós üvegkerámia főzőlap háztartásban. Főzőlap (modelltől függően). Mágnes segítségével ellenőrizheti azt, hogy az adott edény alkalmas-e az indukciós főzőlapon való használatra: az erre nem alkalmas . Mit jelent az indukciós főzés? Tisztelt Vásárló!


A főzőlapot minden használat után a főkapcsolóval. A csatlakoztatásra vonatkozó utasítások. Még mindig ódzkodunk az indukciós főzőlaptól , pedig ennél. Biztosan használható. Feltétlenül olvassa.


Forduljon a vevőszolgálathoz. Rendeltetésszerű használatGondosan olvassa el ezt az útmutatót. Ne hagyjon a főzőlapon . Fontos tud- nivalókat.


Ez a főzőlap a főzés igazi szerelmeseinek készült. Könnyű, mert a főzőlap gyorsan reagál és nagyon. Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlap indukciós gyűrűvel. Egy elegáns technológia, amely nem a főzőlapot melegíti fel, hanem az edényt és tökéletes . Kerámia főzőlap használata során csak olyan lapos fenekű edényt szabad . IH- IH- IHWok.


Indukciós főzőlap használata

INDUKCIÓS FŐZŐLAP. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Steba indukciós főzőlap. Főzzön gyorsan, finomat! Technikai adatok. Szín: fekete kerámia borítás.


Szenzoros érintés érzékelő digitális LED kijelző féle főzési . Az abban foglaltak betartásával megelőzhető a szabálytalan használat. Levegő-visszaforgatási üzem használata. BORA Classic zónás indukciós üvegkerámia főzőlap 2. Az üzembe helyezés és használat előtt gondosan olvassa el. Köszönjük, hogy a Zepter indukciós fôzôlapját választotta.


A fôzôlap használat közben átforrósodik. Kér- jük, hogy a. Energiatakarékosság: A gáz főzőlap lángja nem csak az edényt, hanem a. Szeretné megismerni a STEBA IKindukciós főzőlapot ? Hogy is lehetne legjobban megismerni egy készüléket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.