2019. november 28., csütörtök

Hurkatöltő alkatrészek

Hurkatöltő alkatrészek

Strong hurkatöltő fogaskerék szett, strong hurkatöltő fogasléc vásárolható Pécsett a Kerti Gépek Boltjában. Várható szállítás akár: . Hurkatöltő csövek kategória. Az ANALAÓG-SZEGED Kft. Az öregek általában még a régi típusú kézi hurkatöltő kre esküsznek, de a fiatalabb nemzedék már inkább a gépesített változatot részesíti előnyben.


Nem találja a megfelelő alkatrészt ? Kérdezzen kollégánktól. Klikkeljen a fotóra a megoldás . RM ÁLLÓ HURKATÖLTŐ KOLBÁSZTÖLTŐ 3L-ES! SZILIKONGYŰRŰVEL HURKA KOLBÁSZ TÖLTŐ ÚJ!


Termék helye: Somogy. Ne maradjon le róla, . Open submenu ( Alkatrészek ). Háztartás - Otthon - . Rozsdamentes hurkatöltők akár ipari felhasználásra is. Cégünk gördülékeny alkatrész utánpótlást biztosít a hurkatöltőkhöz (tömítés,csigakerék fogasléc, stb).


Hurkatöltő alkatrészek

Fekvő és álló kolbásztöltők kézi vagy hidraulikus meghajtással a legjobb minőségben! Inox hurkatöltő 6L űrtartalommal. Online üzletünkben Ön mindig talál kolbásztöltő t , akár házhozszállítással óra alatt Önnél. Egyszerű, gyors keresés E. NR: szám alapján. Maxima SP SA-Elektromos, literes, álló kolbásztöltő és hurkatöltő.


Olcsó eladó új és használt hurkatöltő cső. Kolbásztöltő cső. Műanyag hurkatöltő cső. Akciós cső, töltőcső akár házhozszállítással is! Kézi daráló alkatrészek.


Hurkatöltő alkatrészek

Konyhai lapátok, kanalak és fogók. Kuplungcsapágy vezető hüvely Lada ( hurkatöltő ) a Erőátvitel, hajtáslánc. Húsdaráló kolbásztöltő adapter.


Betöltőcső 22-es húsdarálóhoz ( hurkatöltő ). Hardy tárcsa a 22-es és 32-es hajtómű gumibetét alkatrész. A pillanatnyi készletekről érdeklődjenek! Postai utánvételes megrendeléssel foglalkozunk (Magyarország területén).


Hurkatöltő alkatrészek

Az aktuális árak után . Amennyiben szüksége van a professzionális húsdaráló géphez kiegészítőkre, mint hurkatöltő , kolbásztöltő vagy hamburger pogácsa készítő, nézze meg a . Biztonsági szelep. A sebességváltó gömbcsapágyas és minden alkatrész keményített. Ez a Royal Catering kolbásztöltő gépét különösen tartóssá és hosszú életűvé teszi. Rendeljen literes . Húsfeldolgozás gépei.


Csak a gepet kellett masnapvisszavinnem, mert kimaradt belole egy alkatresz. Ez a gyarto hibaja, de jo lett volna megsporolni ezt az utat. A gepet azonnal .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.