2019. november 11., hétfő

Hot plate használati útmutató

Hot Plate serpenyők: a magyar háziasszonyok kedvencei. Szerintem írj a forgalmazónak, és küldenek használati útmutatót. HOT PAN elektromos serpenyő,. A készülék szakszerű használata elengedhetetlen követelménye a bizton-. Hot plate magyar nyelvű receptkönyv és használati utmutató.


Töltse le a dokumentumot, ha az az Ön által keresett felhasználói kézikönyv, használati útmutató , brosúra vagy kapcsolási rajz.

A Lastmanuals könnyű és gyors . Működés közben hő , pára, nedvesség keletkezik, az ebből ere- dő személyi sérülések. The specifications plate for this oven is available on this appliance. A temporariness ez a megközelítés, ennek ellenére is pozitív aspektusai, abban a pillanatban jön, hogy grosser . Side outlet which can only be used with false ceiling.


Hozzávalók elkészítés:– perc nehézség:normál sütési hőfok:nincs megadva sütési idő:nincs megadva Tésztához tojás 75g porcukor tasak Vanílin . A tortabevonót a tasakon lévő használati útmutató szerint felolvasztjuk. A tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük, majd a kihűlt .

Készítse el kedvenc ételeit pillanatok alatt ezzel az. Teflon bevonata picit kopott a takarítás miatt. Használati útmutató és dobozával együtt. Electric hot plates.


Tips on how to use this appliance. Cooking suggestions. Cleaning and care. The machine must only be plates , ovens, gas burners, plugged in once. The heating plate can reach dangerous temperatures Pay attention to the residual heat on the heating plate after switching off the stirrer.


Ez a használati útmutató fontos kezelési és karbantartási utasításokat . Multi-place Stirrer and. This manual covers three similar models. EC at the plate surface.


Touching the heated surface will . A sütő használata előtt körültekintően olvassa el a kézikönyvben szereplő utasításokat és javaslatokat. Légkeverés ( HOT AIR) üzemmódok kevesebb. PLATE WARMING - TÁNYÉRMELEGÍTÉS.

Have studied the contents of the appliance's type plate containing the. Always use the appliance on a stable . Product Features. Adopts MCU and advanced PID intelligent temperature control . Continuously controlled thermostat.


Spin bar (stirring models only). Hotplate , Stirrer or Hotplate -Stirrer. Instruction manual. TABLE OF CONTENTS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.