2019. november 14., csütörtök

Hot plate árgép

A több funkciós légkeveréses főzőedény a hagyományos főzés végét jelenti. Dugja be a főzőedény csatlakozóját az elektromos leírásnak. A sütőlámpa bekapcsolása sütőfunkció használata nél‐ kül. Sütés egyszerre maximum három sütőszinten , illetve. Ha a légkeveréses sütési . Használati útmutató.


A termék első használata előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termékek. Az AquaClean módszer nagyszerű segítség, amikor a sütő tisztítására kerül a sor. ANYÁRS ÉSLÉGKEVERÉSES SÜTŐELSŐHASZNÁLATA ELŐTT. A nyárs és légkeveréses sütő első használata előtt győződjön meg róla, hogy: 1. Lainox COES kompat kombi sütők használati útmutató. Látta már a sütőkön lévő összes szimbólumot, és tudja, hogy vajon mit jelentenek ? Légkeverés és alsó fűtőszál együttes használata.


A termék használatbavétele előtt kérjük, olvassa el alaposan a használati útmutatót! Az elektromos sütő használata. Ezáltal megóvja önmagát és elkerüli készüléke . A készülék használata közben a fűtőelemek és a sütő ajtó nagyon forró lehet.


Mikrohullámú sütő , Grill és légkeveréses sütő. A sütő használata közben a gyermekeket tartsa távol. A használat közben a. A grill és a légkeverés kombinációja lehetővé teszi, hogy a hő jól átjárja az ételt a . Tartozékok használata. SÜTŐ – TARTOZÉKOK HASZNÁLATA.


Az óra funkciók és a mikrohullám-teljesít-. HASZNÁLATI UTASÍTÁS GLS5E típusú elektromos fűtésű légkeveréses sütő. Ezt a Telepítési és használati utasítást a gép üzemeltetője a használatbavétel . RIZZE MEG, MERT KÉSŐBB IS.


A sütőajtó , illetve a főzőlap-fedél üvegének tisztítására ne használjon durva, súroló hatású. A felső égő és a légkeverés működik. A forgónyárssal felszerelt minisütő általános használata. Mit kell tenni, ha a sütő használatakor égett vagy más kellemetlen szagot érzek?


Hibaelhárítási útmutató a Samsung beépített sütőjéhez. A SurroundCook sütőben a légkeringető rendszer gondoskodik róla, hogy a hőeloszlás egyenletes legyen a készülék minden pontján. Biztonsági utasítások. Ezt a készüléket csak otthoni, háztartási használatra szabad alkalmazni. Ez a használati útmutató csak akkor érvényes, ha a . Bosch Sütő útmutatók.


HU – használati útmutató. Száz féle, olajmentes . Vásárolj most Mini sütő termékeket az Esperanza Bolt webáruházban! Albérletbe költöztünk, ahol légkeveréses sütő van. Mert akkor tényleg egy eredeti használati utasítást kellene szerezned és az alapján talán be tudod lőni, . A művelet közben a sütő ajtaja legyen csukva. Szárítás, aszalás – légkeveréses sütés.


Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük az FG Electronics termékei iránt tanúsított bizalmát. Ideális segítőtárs a konyhában, bármi legyen is a menü.


Gyorsan felmelegszik, egyenletesen süt, és a sütőfunkciók széles választékának köszönhetően minden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.