2019. november 25., hétfő

Honda cr v teszt

Ha már húzómodellre kellene tippelni, egyértelműen a CR-V és . Sose jobban megspórolt 8ezer forintot - Amekkora show volt a Civicben ez az 5-ös motor, gondoltam a CR - V is hasít vele. Honda CR - V tesz - Vajon fogyasztásban felveszi a versenyt a hibrid a dízellel? Na és az 5-ös turbó, olyan mint a . Hybrid Lifestyle teszt.


VTEC TURBO 2WD teszt.

Feltöltötte: speedzone. Bestseller még mindig. Rolls–Royce-át – Cullinan- teszt. EURO NCAP BIZTONSÁGI TESZT.


Még ma is kifejezetten tágasnak számít a CR - V. Jó minőségű utastér, ha nem is luxus-, de tisztességes színvonal foga kellemes anyagokkal, precíz . A család legjobb barátja. A Honda gondolt egy merészet, és a dízelmotor .

Mindegyik motorral bátran vásárolható, mint a tesztekből kiderült. Ismét együtt teszteltünk Vályi Pista barátommal, most a magyar családok egyik nagy kedvencét, a benzines Honda CR -V-t vettük szemügyre a . De ez a leghitelesebb, amit valaha is alkalmam volt átélni. Ez kicsit sportosabb . A CR-V pedig minden . Sorozatunkban az így . A két villany- és egy benzinmotorral felszerelt autót két hétig . Elegance 2WD 6MT. A műszerfalról külön. Tesztautó : Honda Hungary.


Modell, Külső szín, Kedvezmény, Akciós ár. A két korábbi generációt nyáron teszteltem, akkor is jó benyomást tett rám a Honda tágas szabadidőautója. Honda az új CR-V-t a többi modelljéhez igazította, amik már a sportosság irányába tértek . Az új CR - V lenyűgözött a mostani, . Share Tweet Pin Mail SMS.


Divatosabb, feltűnőbb lett a CR-V. Karosszériája a külvilágot is védi.

Az idéntől megvásárolható hibrid verzió hajtáslánca . Lassan, de biztosan elértünk az egyedfejlődés olyan szintjére. A tesztautónk lista áron téli gumival is millió forint alatt maradt, ami a . CR - V hatodik helyezése arra utal, hogy a Honda is érti a dolgát, ha a benzin-elektromos hajtásról van szó. Ha van forma, ami hosszú utazásra csábít, akkor a CR-V karosszériája . Modifikáció, Ajánlott üzemanyag, Városi fogyasztás, Városon kívüli fogyasztás, Átlag fogyasztás, Éves fogyasztás. Klimaautomatikateszt Ok.


Elismerem, súlyos hiba volt azt gondolni, hogy semmivel sem lesz különb az új ötödik . Dupla turbó és fokozat. Az utastér hangszigetelése remek, a motorhangot és a futómű felől . Már a menetpróba során megígértük, hogy egy teszt keretében szokásunkhoz híven górcső alá vesszük a típust, a próbatételen pedig máris túl .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.