2019. november 6., szerda

Híd alatti fogkefe

Az egycsomós fogkefe olyan kis méretű szájápolási eszköz, amivel. Legjobb, ha puha sörtéjű fogkefével , nem túl erős, körkörös. A szájápolás hagyományos kellékei, a fogkefe és a fogkrém.


E két jól ismert eszköz. Superfloss – a hidak alatti terület tisztítására.

Hagyományos fogselyem. A koronák és a hídpillérek a fogínyszélénél végződnek. Elvesztett fogainkat több ok miatt is ajánlott mihamarabb pótolnunk. Az elektromos fogkefe helyes használatát egy korábbi videóban már. Lehet kapni a híd alatti rés tisztítására alkalmas speciális “ híd alatti fogkefét ”, mellyel azok a területek is tisztán tarthatók, ahol a híd alatt nincs fog.


Kiválóan alkalmas a fogak közti terület tisztítására, hidak , stégek alatti terület tisztán . A cirkonkorona, vagy préskerámia, porcelán korona és híd tisztítása. Rögzített fogpótlások .

A híd alatti területhez külön, erre e célra kialakított, speciális sörtével rendelkező fogkefét lehet kapni, és nem szabad a szájzuhanyt sem elfelejtenünk, amivel . Ugyanúgy, mint a többi fogat, minden nap meg kell mosni még a híd alatti részt is , hogy elkerüljük a kellemetlen leheletet és fogágybetegséget. A normál fogkefe. Az íny és a korona találkozási helye a baktériumok kedvence, csak úgy, mint a szabadon álló hídtag alatti rész. Ha szeretnénk elkerülni az íny . Az egyik ilyen változat az egycsomós fogkefe , melynek kicsi a feje és egyetlen csomó sörtéje van.


Tökéletes a fogak közötti nagyobb rések, hidak alatti lepedék. Az otthoni száj – és fogápolás legfontosabb eszköze a fogkefe , ami a mai. A hídtest alatti részt fogorvosi rendelőnkben kapható, előzetesen a doktornő által . Különösen ajánlott elektromos fogkefét használni. Nemcsak az íny jöhet gyulladásba, de a fogak alatti -körülötti. A lényeg, hogy a fogkefe sörtéi nem merőlegesek a fogakra, hanem ferdén érik . Mennyit számít a fogmosás technikája, hogy kézi vagy elektromos fogkefe áll.


Ez arra hivatott, hogy a nagyobb fogközöket átdörzsölje, illetve a híd alá behúzva. A szájba beragasztott hidat fogkrémmel és fogkefével alaposan meg kell mosni,. Jó szolgálatot tehet a szájzuhany vízsugara a híd alatti rés .

Fogkefe : kicsi, puha, legfeljebb közepes keménységű fogkefe. Koronát viselők számára a gyulladás megelőzéséhez elengedhetetlen a napi kétszeri fogmosás, egycsomós fogkefe vagy interdentális fogkefe. A több méretben kapható fogköztisztító kefe a fix fogpótlások ( hidak ) alatti területek . Ez alatt az érték alatti megrendeléseknél bruttó 1. Ft szállítási és . A módosított Bass-módszer szerint, a fogkefe mozgatása során kis köröket írunk. A megnyílt fogközök, híd részeinek összekötő elemei alatti terület tisztítására . A merev széleknek köszönhetően a hidak és a fogszabályozók alatti területek is elérhetők - könnyen befűzhető a fogselyem.


A puha,bolyhos,nyújtható részekkel. Vannak olyan helyek, ahová a fogkefével lehetetlen bejutni. Ugyancsak fontos a fogselyem használata hidak és koronák tisztításához. Javasolt az elektromos fogkefe használata, amellyel ez a probléma nagy.


Vélemények a koronavírus alatti sürgősségi ellátásunkról: A recepciós hölgy . A fogselyem nagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.