2019. november 6., szerda

Heritage glasses

PIZZA funkcióval. A termékleírásban szereplő adatok . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! K363BS TŰZHELY KOMBINÁLT. ZCK552G1WA TŰZHELY KOMBINÁLT. Description shortly.

Failure rate:. The product is not available. Please click on the button to receive a notification if. Trova ricambi, accessori e detergenti originali per il modello sul nostro shop online ufficiale.


Spedizione rapida e gratuita sopra i 30€ di acquisto. Lehetséges, hogy a termék már nincs az áruházunkban. Főzőlap típusa, gáz. Sütő típusa, elektromos. Hőfokszabályzó, igen.

Típus, Kombinált tűzhelyek. Energiaosztály, A. Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Beállíthatja, hogy mikor induljon el a sütő, és mennyi idő múlva álljon le a program.


Garancia: hónap Electrolux Lehel Kft. Vissza a sütők kategóriába. Készlet állapota: rendelhetõ. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Pages in total: 32.


Mind a(z) találat megjelenítése. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés legújabb . Tartsa meg a minimális távolságot a többi készüléktől és egységtől. A készüléket biztonságos szerkezetek alá és mellé helyezze.


Your screen resolution does not allow to view this document online. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Tűzhely, főzőlap, sütő, Háztartási gépek.


Nem kell folyton az órát lesnie Az étel akkor lesz kész, amikor Ön szeretné - csak használja a sütő időzítő funkcióját. Tulajdonságok: Könnyű tisztítás a problémás helyeken is: A dupla sütő ajtói és üvegei rendkívül könnyen tisztíthatók, mivel szerszám nélkül, könnyen . Gyártó: Zanussi .

Szybka realizacja. Pełen profesjonalizm. Lepiej trafić nie mogłeś! Nálunk sokféle típusú és márkájú háztartási géphez talál alkatrészt.


Ha nem tudja , hogy mire van szüksége, akkor az azonosításban díjmentesen segítünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.