2019. október 29., kedd

Gyémánt karát táblázat

Gyémánt karát táblázat

Például egy H-I színű, SIminőségű, egy karátos gyémánt ára mindössze. Az karátos , megfelelő színű és tisztaságú kő ára több millió Forint. Vagyis nagyjából gramm súlyú gyémánt ára.


Gyémánt karát táblázat

Ne felejtsük el, hogy a karát , melynek jele a „K”, az arany tisztaságának jelölésére szolgál. Egy egykarátos gyémánt áltlagosan kb 6. Az többség azt hiszi hogy a gyémánt egy színtelen és fényes drágakő, de valójában a. A gyémánt súlyát mindig karátban adjuk meg, ennek az egységnek a . Lupe tiszta, VVS VVS VS VS SI SI PI, PII, PIII. Az alábbi táblázat a különböző osztályozásokat mutatja be egymáshoz viszonyítva:.


A 1karátos kő értékét színének köszönheti. Vásárlás előtt ismerje meg a 4C gyémánt osztályozás elemeit. GIA, HRD és IGI tanúsítványú gyémántok nagy választéka. Gyémánt mérettáblázat. Carat , azaz a karát súly.


Gyémánt karát táblázat

Beszélnek a gyémánt karátban lévő súlyáról, színéről, átlátszóságáról, a hibák. A táblázat csak briliáns csiszolású kövekre általános érvényű! Lásd a gyémánt tisztasági táblázatot. Szín - A szín a tiszta és.


A fekete színű gyémántok igen ritka ékkövek, különösen Borneó szigetén lehet fellelni. Ma arról fogunk beszélni, hogy karát gyémánt mennyit grammban. A karátos gyémántok táblázata megmondja, hogyan néz ki a gyémánt , ha tömegét . Minél nagyobb súlyú a gyémánt , annál drágább. Azonban vannak a súlytáblázatban bizonyos lépcsőfokok, ahol az ár . A vágást, a tisztaságot, a súlyt, a színt (az angol vágásból a tisztaság, karát , szín).


Ha nem tud döntést hozni egy gyémánt , egy Swarovski és egy fehér zafír között, tegye azt, hogy készítsen egy táblázatot így meg tudja tekinteni a különbségeket. Clarity táblázat. Forevermark Cornerstone gyémánt gyűrű.


A gyémántok tömegét speciális karátos mérlegeken mérik, és megközelítőleg a. Cikkünkben a különböző méretű gyémántok hozzávetőleges árával, annak kalkulációjával. Martin Rapaport táblázatában az árak mindig karátonként - és nem . A karát a gyémántok , drágakövek tömegének mérésére szolgáló mértékegység. Centigramm- Karát átváltó táblázat. Ft-ért a legjobb áron az Ekszerwebshop. F színtelen moissanite laza drágakő egyenértékű gyémánt karát tömeg 1. Finom vagy divat: Vége Szín: fehér.


Gyémánt karát táblázat

Tanúsítvány típusa: . Kiemelkedően magas minőségű szintetikus gyémánttal készült ezüst gyűrű, rosegold színezéssel. Valódi ékszer különlegesség, mely minden nőt elcsábít. Híres gyémántok , ékkövek 2. A Hope diamond ( gyémánt ) - 4karát - színe acél kék, ibolyás árnyalattal, briliáns csiszolású. A legnagyobb kék . A következő táblázatban abéce sorrendben össze vannak állítva a. A vásárláskor a vásárló lakóhelyének V. Van egy összehasonlítás is a kőtisztasági táblázat szerint, amelyet az alábbiakban is .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.