2019. augusztus 20., kedd

Légkeveréses sütő használati utasítás

Lépés: az ételkészítési folyamat vége és a sütő kikapcsolása. Az aqua clean funkció használata a sütő tisztításához. ALSÓ ÉGŐ ÉS LÉGKEVERÉS. A készülék használata előtt gondosan olvassa el az Egészségvédelmi és biztonsági útmutatót.


Légkeveréses sütés , Turbogrill, 6th Sense Hús és.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasítást. Gondosan őrizze meg a. Amíg a sütő működik, a sütőajtót zárva kell tartani. Biztonsági szempontból . A sütő első alkalommal történő használata előtt.


A légkeveréses sütő használata. A használati utasítást mindig tartsa a készülék közelében. Használati útmutató.

Navodila za uporabo. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK. A sütőajtó üvegének vagy a főzőlap üveg fedelének tisztítására. GRILL LÉGKEVERÉSSEL. Beszerelés, 25–26.


A sütés vége időzítés használata. A termék használatbavétele előtt kérjük, olvassa el alaposan a használati útmutatót! Az elektromos sütő használata. Ezáltal megóvja önmagát és elkerüli készüléke . Mikrohullámú sütő , Grill és légkeveréses sütő. A sütő használata közben a gyermekeket tartsa távol.


A grill és a légkeverés kombinációja lehetővé teszi, hogy a hő jól átjárja az ételt a . SÜTŐ – TARTOZÉKOK HASZNÁLATA. Tartozékok használata. Az óra funkciók és a mikrohullám-teljesít-. A több funkciós légkeveréses főzőedény a hagyományos főzés végét jelenti.


Dugja be a főzőedény csatlakozóját az elektromos leírásnak.

A sütőlámpa bekapcsolása sütőfunkció használata nél‐ kül. Sütés egyszerre maximum három sütőszinten , illetve. Ha a légkeveréses sütési . A termék első használata előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termékek.


Az AquaClean módszer nagyszerű segítség, amikor a sütő tisztítására kerül a sor. ANYÁRS ÉSLÉGKEVERÉSES SÜTŐELSŐHASZNÁLATA ELŐTT. A nyárs és légkeveréses sütő első használata előtt győződjön meg róla, hogy: 1. Lainox COES kompat kombi sütők használati útmutató. Látta már a sütőkön lévő összes szimbólumot, és tudja, hogy vajon mit jelentenek ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.