2019. augusztus 15., csütörtök

Használt nagykonyhai berendezések

Budapest kerület Apály utca 3. Jöjjön el hozzánk. Vendéglátásban használt gépek és berendezések az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Csucskategóriás,legnagyobb teljesitményű gép.

Megkimélt állapotban eladó. V-rol üzemel,helyszinen. ELEKTROMOS NAGYKONYHAI.


Teljesen rozsdamentes kivitel, LED kijelző, elektronikus vezérlés, kettős . Tanácsok, ötletek, vélemények, vásárlási útmutatók . Használt nagykonyhai gépek. Dagasztógépek, szeletelőgépek, konyhai felszerelések, ipari mosogatók, gázzsámolyok, burgonyakoptatók, ipari gáztűzhelyek, nagykonyhai gépek és .

Kiváló minőségű nagykonyhai és vendéglátóipari gépek óriási választékban, olcsón. Azért hoztuk létre ezt a nagykonyhai berendezések. A sütőkben és párolókban általában GN szabvány méreteket használnak , ezzel is könnyítve a konyhai dolgozók munkáját. Méretben és teljesítményben kisebb . Keresés: Keresés… G-GASTRO.


Sütő berendezések. HASZNÁLT ÉS ÚJ NAGYKONYHAI GÉPEK ELADÁSA, VÁSÁRLÁSA. Forduljon hozzánk bizalommal, ha használt nagykonyhai gépet vagy berendezést szeretne venni. A GASZTRO CÉL Kft új és használt vendéglátóipari termékek forgalmazásával, gasztronómiai gépek, berendezések kereskedelmével, konyhafelszereléssel, . Ipari konyhai berendezések széles választékban az Agastro Webshopjában!


Komplett éttermi konyha. Minden olyan gépet, készüléket, berendezést , . Bármilyen használt vendéglátóipari gépet átveszünk: legyen szó akár. Lerakó konyhai hulladékkezelő, iratmegsemmisítő, szemetes csatorna.


Mire jók a vendéglátóipari gépek? Azok akik még csak tervezik, hogy vendéglátóegységet nyitnának vagy akik a hagyományos .

Nélkülözhetetlenek a főzéshez használt eszközök, kamra híján itt kell,. A konyhai gépek, berendezések kiválasztásakor az esztétikumot,. A használt gépekre, kipróbálási lehetőséget biztosítunk. Felbontott, használt és újszerű termékek csökkentett árakon.


Konyhai aprítógépek - használt. Ezek egyike a vendéglátóipari berendezések minősége, hisz ezek azok az. Ha megtehetjük, soha ne vásároljunk használt termékeket, mert bármilyen jó . Ipari hütűgépek, berendezések hírfolyama - Ipari fagyasztószekrény, fagyasztóláda. Raktáron lévő, új, és használt nagykonyhai berendezéseink.


A berendezéseket telephelyünkön lévő raktárunkban tekintheti meg személyesen, hétköznap . A nagykonyhai berendezések lényeges elemei a hűtőszekrények, amelyeket. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Nagykonyhai gépek, vendéglátó eszközök nagykereskedelemével,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.