2019. augusztus 16., péntek

Gorenje sensocare mosógép használati útmutató

A mosógép kizárólag háztartásban való használatra készült. Ha a mosógépet professzionális. A szárítógép állhat szabadon a padlón vagy egy azonos méretű mosógép tetején. A készülék használata előtt olvassa el az alábbi. A gép használata előtt mindenképpen el kell.


A termék gyári oldala: Megtekintés. Használati útmutató : Megtekintés. Teljes mértékben személyre szabott mosás. SensoCare mosási módok. Tisztítószerek használata nélkül is kitűnő és környezetbarát eredményt érünk el.


A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt. A szállítással minden rendben ment, de a mosógéppel nem vagyok megelégedve teljesen, magyar használati utasítás. Részletes leírás.


It also dries the laundry in a way that makes ironing very easy and often not required at all. RÉSZLETES ÚTMUTATÓ A MOSÓGÉP HASZNÁLATÁHOZ - Gorenje. Gorenje sensocare mosógép használati útmutató -PDF. Szabadonálló automata mosógép.


GORENJE WE 7mosógép a Media Markt kategóriában. A mosószerrel is csínján kell bánni, a túlzott használata nem csak környezetünkre veszélyes, de a mosógépet is károsíthatja, így javaslom . Ajánlott termékek. Energiaosztály A-tól (hatékony) G- ig . INVERTER sensocare MOTOR at attractive price from Technopolis . Uputstva za upotrebu. Modelna oznaka ili šifra aparata.


Ez a rövid használati utasítás a mosógép használati utasításához van mellékelve. Válogass a Jófogás. Kipróbáltam egy programot de egy kicsit össze ment a ruha.


Tudna nekem segíteni? Ez a kézikönyv a Mosógépek kategóriába tartozik, és ember értékelte, . SAMSUNGMosógép használati utasítás. Biztonsági óvintézkedések.


Gratulálunk a Samsung mosógép megvásárlásához. A használati útmutató értékes .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.