2019. július 31., szerda

Saeco zsír

Saeco zsír

Szívószálak,fogvájók,koktéldíszek,kehelydíszek,műanyag poharak,evőeszközök, tányérok és szalvéták mennyiségi kedvezményekkel. Tányér Quadro szögletes, csaknem törhetetlen kúpos üveg. Ezeket a tányérokat hivatott kiváltani a szintén műanyagból, de polietilénből készült, magyar fejlesztésű és gyártású edénycsalád.


A tányérok számos olyan . Minden tányér , bögre és pohár csúszásgátló gyűrűvel van ellátva. Tányérok anyaga melamin, poharak anyaga akril. Kevésbé elterjedt, de szintén lehetséges opció a melamin tányér.


Itt jöhetnek a törhetetlen anyagú tányérok vagy azok, amelyeket nem sajnálsz túlságosan, . Törhetetlen tányérok. A vintage stílus térhódításával újra divatba jöttek a falra helyezett tányérok. Nálunk is van egy narancssárga alapon . Modern vonalú törhetetlen polikarbonát tányér , keskeny peremmel.


Saeco zsír

Ideális, főétkezés adagjainak tálására. HAntibakteriális Desszertes Tányér. Kattints a képre a galériához. Gyakorlatilag törhetetlen , szagtalan, környezetkímélő, újrahasznosítható, mosogatógépben mosható, könnyű és egymásra . Főzelékes tányér.


A polikarbonát törhetetlen tányérok egyre népszerűbbek a közétkeztetés. Fehér színű, porcelán konpótos tálka. A megadott ár bruttó db ár. Csemegetányér 19cm, PET törhetetlen műanyag, díjnyertes magyar termék, időtálló és újrahasznosítható, mosogatógépben mosható, mikrózható, . Köszönjük, hogy megtekintette a videót, amennyiben több információra lenne szüksége a termékekkel. Feltöltötte: Hunnia Kristály Kft.


Saeco zsír

Nincs termék a kosárban. Egy étkészlet jóval több, mint az ételek tálalására szolgáló néhány tányér és tál. Az igazi étkészlet nem csak kiegészíti az elkészült ételeket és hangulatos . Viszont ha nem feltétel a törhetetlen anyagú tányérok használata, akkor a porcelántányérok használatát javasoljuk, mert gazdaságosabb mint a polikarbonát és . Az akciós árak minimum darab rendelése esetén érvényesek! Bruttó ár: 43- HUF. Vissza az előző oldalra.


Ft- os áron elérhető. Polikarbonát, törhetetlen tányér. Kempingezéshez használható étkészletek és evőeszközök. Kis helyre összecsomagolhatóak. A melamin tányérok rendkívül könnyű ugyanakkor strapabíróak.


Saeco zsír

Melamin tálka, közétkeztető tányér, törhetetlen tányér. Kiemelt ajánlataink. GASTRO katalógus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.