2019. július 31., szerda

Hűtőszekrény hőmérséklet beállítása

Hőmérséklet - beállítás. Hűtőzóna - °C. Minél alacsonyabb a beállított hőmérséklet , annál magasabb az energiafogya- sztás! PerfectFresh zóna közel °C.


Hűtőszekrény hőmérséklet beállítása

A hűtőtérhez beállított . A fagyasztó ideális hőmérséklete -fok körül van. Azt is meg kell jegyezni, hogy a termométeren beállított hőmérséklet. Az üzemi hőmérséklet beállítása.


A működési hőmérsékletet a hőmérséklet szabályozó szabályozza. Az ideális hőmérséklet és fok között van, ez biztosítja az élelmiszerek. A hőmérséklet beállítása közben a kijelző . Köszönjük, hogy a Samsung termékét választotta. C-ra (vagy a modelltől függően -18°C-ra) kell beállítani.


Gyermekbiztosítás (a hűtő - és fagyasztó rész kijelzője). Hagyományos készülék – a hűtőtérre beállított hőmérsékletet mutatja. A javasolt beállítás 5°C.


Innen fölfelé haladva a hűtőszekrény hőmérséklete ismét emelkedik. Hanyas fokozatra érdemes beállítani a hűtőszekrényt ilyen nagy. A HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSA A KÉSZÜLÉK. Tartólábak beállítása.


Hűtőszekrény hőmérséklet beállítása

Ha a hűtő nem stabil;. A beállított értékeket meg lehet változtatni, lásd. Normál környezeti hőmérséklet esetén a közepes beállítás. A lábak beállítása.


Egy óra elteltével állítsd a hűtőszekrényt a kívánt hőmérsékletre. Megjegyzés: Hagyj elegendő helyet. Tanulja meg, hogyan állíthatja be a hőmérsékletet hűtőszekrényben. Samsung” Nou Frost hűtőszekrényben , valamint . Használati útmutató. Mindössze a beállított hőmérséklet LED visszajelzője.


Hűtőszekrény hőmérséklet beállítása

Az elektronikus egység beállítása a hűtött vitrinben. A különböző modellek néhány jellemzője. A HŰTŐTÉR hőmérsékletének beállítása. Nyitott ajtó“- figyelmeztetés. A készülék kikapcsolása.


Belső kialakítás. Kevés ember tudja, milyen a legmegfelelőbb hőmérséklet a hűtőszekrényében. Kizárólag a gyártó által.


Ez egy olyan beépített egység, amely nem igényel kézi beállítást , mivel a készülék áram alá . RT, RTW, RTS és VRX típusú hűtő - és salátavitrinekhez, faliregálhoz. A kívánt hőmérséklet beállítása után ismét nyomjuk meg a gombot. Nyári hőmérséklet - beállítás. Amikor a nyári környezeti hőmérséklet magas, 2-3 . Itt a hűtő középhőmérsékleténél melegebb van (5-ºC), ide kerüljenek a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.