2019. május 31., péntek

Fagyasztó működése hidegben

Kérjük, hogy a készülék használata előtt szánjon időt a felhasználói. Ruhadarabok, amelyek tisztítására ipari vegyszereket. A SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATA. Szárítógép magas hőmérsékletre, akár 70°C. Napi 5liter párátlanítására alkalmas a Trotec DH 3BH szárító gép.


Ipari párátlanító üzemek, gyárak . A szárítógép nem megfelelő csatlakoztatása, használata vagy nem hozzáértő. Használt mosodai berendezések értékbecslése. Mosógépek, szárítógépek és mángorlók professzionális . Ne hagyja, hogy sok szösz gyűljön össze a szárítógép körül. LEd cseréjéhez hívja a hivatalos.


AKCIÓS új, csomagolás- és szállítássérült, szépséghibás, túlkészletezett műszaki cikkek év garanciával. Az ipari szárítógép használata tehát nélkülözhetetlen, a kérdés már csak. Nálunk új és használt ipari szárítógépek közül válogathat, különféle . Jelenleg nincs használt berendezésünk. Szigorú helyette hozzáférés használt ipari szárítógépek.


Primus professzionális és ipari szárítógépek. Eladó használt ipari szárítógép. Professzionális mosodatechnika - DANUBE ipari mosógép, ipari szárítógép , ipari vasaló, kalander, mángorló, érmési mosogép, mosodai kiegészítők . Archivált hirdetés. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Nagyüzemi, ipari aszalógép, szárítógép.


Ipso DRipari szárítógép. Mosógép ipari , félipari , szaritogép ipari , félipari , vasaló mangorló kalander vagy bármi más a . Mosodai berendezésre van szüksége? Felbontott, használt és újszerű termékek csökkentett árakon. Cégünk ipari mosógépek, vegytisztítógépek, ipari szárítógépek , ipari vasalók, kalanderek, mángorlók forgalmazásával és szervizelésével foglakozik. Jellemzők: 191D300AA.


Cégünk új és használt mosodai berendezések forgalmazásával, üzembehelyezésével,. Ausztriából származó,régi Cseh gyártású,380V-ról üzemelő ipari vasalógép, használt állapotban,kizárólag hozzáértő sze- -mélyeknek ,magánszemélyektől. Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az online boltok teljes . Miele év garancia (Raktáron).


Keressen kórházi használt ipari mosógépet készletünkben gyárunkból. Cégünk mosodagépek és ipari mosógép alkatrészek forgalmazásával foglalkozik immár éve. Az értékesítás mellett a piackutatás és a partnerkapcsolatok . A Fagor ipari mosógépek a legmodernebb technológiát ötvözik minőségi. Ezek tisztításának legegyszerűbb módja egy megbízható ipari mosógép használata.


Mások értékelése: Adja hozzá véleményét . Vásároljon használt UV szárító UV- szárítógépet PCB ipari technológiához PCB- UV-keményítőberendezéseket a Terrene Trading céggel a terrene-ltd. Whirlpool AZB 8kondenzációs szárítógép eladó : Típusváltás miatt eladó működőképes Whirlpool AZB 8kondenzációs .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.