2019. április 5., péntek

Sütő grill funkció jele

Sütő grill funkció jele

De a mai sütőkben olyan sok funkció van, amelyek hasznosak, hogy meg kell. A ventilátor elosztja a hőt, míg a grill süti az étel tetejét. Sütő szimbólumok és funkciók ismertetése. A modern sütők rengeteg különböző beállítást és funkciót biztosítanak, amellyel elősegítik a lehető legjobb sütési és . Az aqua clean funkció használata a sütő tisztítására.


A piros jelfény akkor világít, ha a sütő égői működésben vannak. Amikor a beállított. A hőt közvetlenül a sütőtér felső részén elhelyezett grill égő sugározza. Elektronikus programozó. Hőfokszabályzó gomb.


A sínek kivétele és. Csak az infra égő, a nagy grill szett egy része fog működni. Ez az üzemmód ideális . Légkeveréses sütés , Turbogrill , 6th Sense Hús és.


A grillfunkció lényege, hogy kapnak egy kis kérget a sültek, belül pedig. Egy modern sütőben nem kell már sokat várni a felmelegedéshez, így . A megfelelő jel , vagy a felső sáv érintésével választhatók ki. Ennél az üzemmódnál a felső égő működik, a grill égővel és a kerek égővel kombinálva. A funkcióválasztóval állítható be a fűtési mód.


Fontos, hogy főzés előtt ismerjük az összes vezérlő funkció. Ellenőrizzük, hogy az ajtó zárva legyen, amikor a GriLL funk-. Az elektromos sütő használata. E funkció segítségével a sütő a lehető leggyorsabban a kívánt hőmérsékletre melegíthető.


Csak a nagy grill szett részét képező grill égő működik. KERESZT jel jóváhagyásával. Turbó grill = légkeveréses grillezés: Vastagabb, nagyobb hússzeletek, . Bármilyen is a sütési szokásod és bárhogyan is néz ki a konyhá sütőink mindenképp megfelelnek, és számos funkció segít a tökéletes fogások elkészítésében . K Barnító sütés d Klímavezérlés.


S Gyors felfűtés. Funkciók előhívásához és beállítások mentéséhez. Most eláruljuk, hogy a következő sütéskor már használni is tudd őket! Grillezni gyakorlatilag bármilyen zöldséget lehet, így csak a fantáziád . Sütemények sütésekor nagyon óvatosan érdemes használni ezt a funkciót , mert könnyen kiszáríthatja a tésztákat, illetve a kelt és sütőporos.


Sütő grill funkció jele

Van gázos és elektromos sütőben is grill funkció. MORA Tűzhely típus: Grill és légkeverés. Segitseget kernek, hogy melyik a grill funkcio jele a suton? Gyorsan felmelegszik, egyenletesen süt, és a sütőfunkciók széles választékának köszönhetően minden ételt úgy készíthet el benne, ahogyan Ön szeretné.


Ha a grill funkció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.