2019. március 7., csütörtök

Philips fc9071 porzsák

Megrendelés esetén kérem adja meg, hogy jobb-vagy bal kézre kell a kesztyű ! Az íjászathoz szükséges bőrtermékek valódi bőrből készülnek. Szeretettel várjuk. Magas színvonalú versenyzési lehetőség biztosítása az íjászok számára,.


Lőhetnek oldógéppel vagy kézzel, használható tab vagy kesztyű. A Fekete hadúr köpönyege, link, íjász , 4 köpeny, kabát, lobogó. A legendás király precizitása, link, íjász , 4 kesztyű. Teljes méretű kép megtekintése. Kérdés felvetése a termékről.


Kifutó kesztyű öt különböző méretben. A jelenlegi helyzetben csak személyesen vehető át a boltban. Egyszerű Török Bőrtegez. Még senki sem értékelte ezt a terméket.


Amennyiben a csomag mérete meghaladja . Alapértelmezett . Bőrből készült három ujjas kesztyű. Jobb és bal kézre egyaránt jó. Többféle színben. Az aktuális készletről kérjük érdeklődjön!


Big Tradition kifutó kesztyű jobbkezes, M. Kiváló minőségű csúszásmentes bőrből. Ez a termék többféle variációban is elérhető. Vadász-Fegyver-Íjász Bolt Szolnok, Eger, Budapest, Győr. CikkszáHuzKesz. Készlet információ: Készleten.


A kjúdó (弓道) az íjászat Japánban honos formája, a hagyományos japán. Mivel a többi ujjon így nincs kesztyű , a giriko használata az íjász számára . Háromujjú kesztyű : Ez a segédeszköz arra szolgál, hogy az ideget húzó kéz ne . Megtartja a vesszőt mozgás közben, feszítéskor hangtalan, és oldáskor nem befolyásolja . A kesztyű annyiban tér el a taboktól, hogy itt a három lövő ujjunkra húzott “ kesztyűujj” védi az ujjakat a dörzsöléstől. Kerecsen - Húzókesztyű - (Háromujjas kesztyű ). Az ujjakat általában egy szíjjal rögzíthetjük a . Gyermek íjász kesztyű. Turkish BowFoam ArmorArchery Accessories Archery . Réka gyermek íj szett- íj, nyílvessző, y és ujjvédő kesztyű. A szett tartalmaz egy . Hóvihar Jelentőség háromujjú kesztyű íjász.


Terepmintás kesztyű íjászoknak - akciósanBolti ára 6. Ft lenne Nálam sokkal olcsóbb! Normál felnőtt méret, rugalmas, tartós anyagból. Csomagolt, új termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.