2019. március 26., kedd

Legdrágább csoki

A legkedveltebb édesség ezen a glóbuszon. Még az is lehet, hogy azért létezésünk egyik célja, hogy élvezhessük mennyei ízét. Egyrészt, mert a csokit hónapon keresztül érlelik egy ötvenéves konyakos hordóban.


Nem kell messzire utaznunk, ha a világ legdrágább csokijából vennénk. Nyugodtan kijelenthetem, hogy nálam nagyobb csokifüggő nem nagyon van a világon.

Imádok mindenféle csokit , lehet az kerek csokoládé, . Méregdrága luxus néhány grammban, avagy a világ legdrágább csokoládéi. A The House of Grauer csokoládékollekciója tizennégy különböző kis csokit. A világ legdrágább csokijai közül a The Noka Vintage Collection nevű. Az „ aranyos” csoki előállításához kakaóvajat, kókuszolajat, cukrot, . Ha Svájcra gondol az ember, akkor legtöbbször az órák, . A Le Chocolat desszertje a Lake Forest Confections legkülönlegesebb csokoládé remekműveiből tartogat néhányat az ínyencek számára, ám a kevésbé m.

Alkoholt inna húsvétkor? Melyik a legfinomabb, legdrágább fajta csoki ? Európában, pl, de akár az egész világon. Válaszok a kérdésre. Fedezd fel széles csoki kínálatunkat!


Az étkezések után az ember megkívánja az édeset, ilyenkor újra az asztalhoz hívja a pincért, és belekukkant az étlap utolsó oldalaiba. Minden csoki közepében egy szem kakaóbab található, a csomagolás is kézzel történik, méghozzá fadobozokba. A dobozokba a csokoládé . Luxus csokoládéiról ismert belga Godiva elkészítette a cég eddigi legnagyobb és legdrágább húsvéti tojását.


Aki a töltött csokit szereti: kíváncsi. Lakás: Még akkor is luxust sugárzol, ha nincs pénzed a legdrágább holmikra. Ahogy leütötted az utolsó számot.


A thaiföldi Black Ivory Coffee Company elefántokkal eteti meg a kávécseresznyét. Az állatok megeszik az arabika kávécseresznyéket, majd miután újra . Nézz meg néhány ehető és .

Dél-Amerika mesébe illő tájain készül a világ legdrágább csokoládéja – de vajon megéri. Ritka és különleges csokit gyártanak Ecuadorban. A Fabergé világrekord megdöntésére készül egy olyan csokitojás elkészítésével, ami a világ legdrágább összetevőiből készül. Ahhoz, hogy megkóstolhassuk nem csak ezer dollárra van . Csokoládé típusa szerint. A dán cukrászmester ma már saját üzlettel . Legdrágább csokoládé.


A világon valaha elkészített legdrágább húsvéti édesség a legkülönlegesebb tanzániai . Eltűnődtél már, milyen lenne megkóstolni egy menő csokit , de nem a józan ész meggyőzött arról, hogy nem éri. Ez az eddigi legmenőbb Kit Kat csoki és a legdrágább is. A gyártó a kínai újév tiszteletére adta ki a limitált darabszámú csokit. A belga CALLEBAUT márkájú csokoládék forgalmazásával foglalkozunk. Ideális szökőkutakba, forrócsoki készítésre, sütésre, praliné készítésre.


Bárkit jókedvre derít egy darabka finom csoki vagy egy szem bonbon. A csokoládékhoz csak a legdrágább és a legfinomabb természetes összetevőket . Mivel a legolcsóbb és a legdrágább tejcsokik ára között négyszeres. A nő legjobb barátja a gyémánt.


Annál nincs is jobb, mintha ezeket még kombinálni is lehet. Elkészült a világ legdrágább csokinyula .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.