Sous - Vide technológia: A húst, halat, tojást egy különleges eljárással egy speciális tasakban Celsius fok alatt főzzük puhára. A zárt tasaknak és az alacsony . Sous Vide (ejtsd: szuvi magyarul vákuum alatt) egy új konyhatechnológiai eljárás , amely most már a sztárséfek konyhái után háztartási, otthoni kivitelben is. A sous vide ételkészítés egy professzionális főzési eljárás.
Minőséget tekintve tudjuk, hogy neves chefek hosszú évtizede használják ezt a technológiát. Biztos találkoztál már éttermekben vagy főzőműsorokban a sous vide kifejezéssel. Vízforgatók, műszerek és egyéb, a sous vide technológiához szükséges eszközök széles választéka kedvező áron!
Mennyei Sous vide csirkemell recept! Ez teljesen megengedhetetlen a Sous Vide eljárás során, ugyanis nemcsak az étel lenne rossz minőségű, de élelmiszer-biztonsági szempontból is hatalmas a . A sousvide eljárás során oxigénmentes környezetben (vákuumozva) hosszú ideig (1-óra), alacsony. Lényege, hogy lezárt lehetőleg levákuumozott hőálló műanyag tasakokban, alacsony . Főzz úgy, mint a legjobb éttermek séfei!
Bevezetünk Téged a Sous Vide technológia rejtelmeibe, hogy. Gondoljunk csak a . Mit jelent a Sous Vide kifejezés? A szuvidolás egy innovatív konyhai eljárás , melyhez szükséges egy erre alkalmas eszköz.
Ilyen az SVSous Vide főzője. Ezzel a hagyományosnál . TEKINTSE MEG OTTHONI SOUS - VIDE BERENDEZÉSEINKET IS ITT. Az alábbi típusú hőkezelő eszközök alkalmazhatók nagy biztonsággal a sous - vide. Maga a sous - vide eljárás , az utóbbi évben kezdett elterjedni a proc éttermek közt, annál az egyszerű oknál fogva, hogy az ipari sous-vide . Cityfood a sous vide , az új ételkészítési eljárás bevezetésével, így szeretné segíteni és megörvendeztetni kedves . A sous - vide technológia lényege: bármilyen húsfajtának a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten, kíméletes módon történő főzése, elkészítése.
Ezt az eljárást nevezzük szuvidálásnak, ami a francia sous vide kifejezés magyarítása, jelentése: vákuum alatt. A Sous - Vide (franc., vákuumban) egy olyan főzési eljárás , mely során az élelmiszert légmentesen záródó . LAICA 8L-es sous vide medencés főző 700w. A párolás segít megakadályozni a zsírok oxidálódását, de az eljárás. Talán ez az eljárás titka: a sous vide készülék olyan ízvilágot varázsol a konyhájába, ami korábban csak a legnevesebb éttermekben volt elérhető.
Ha egyszerre több vákuumtasakot helyez az . Először is szóljunk a sous vide -ról röviden, amelyet a kiejtése alapján magyarosan szuvidnak, magát a konyhatechnológiai eljárást pedig szuvidálásnak hívnak. A Sous Vide eljáráshoz használt légmentes csomagolást . Magát a sous vide (ejtsd: szuvid – jelentése: vákuum alatt) eljárást ismerjük már évek óta, az éttermek régóta használják, sőt, egy könnyű . Szuvidálás felsőfokonA Sous vide francia kifejezés, annyit tesz, hogy vákum alatt. A Sous - vide eljárás különleges, melynek során a húsban maradnak a húsnedvek. Az eljárás egy francia Michelin csillaggal rendelkező étterem . Az elkészült hús puha, omlós lesz és tápanyagban dús. A sejtszerkezet nem . A lezárt vákuumfóliákban, alacsony hőfokon, . Főzzön otthon, ugyanazzal a sous vide (ejtsd: szuvidálás) technológiával, amelyet a profi szakácsok is használnak.
A „ sous - vide ” készételek gyártásának lehetőségéről és az ilyen. Ez az eljárás a vákuum alatt, alacsony termikus közeg. Ez az egyszerű és kompakt készülék a sous vide eljárás otthoni kipróbálásához tökéletes!
Ismerje meg a Laica Sous Vide termékeit!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.