2019. január 29., kedd

Dubai last minute

Gyorsfagyasztás funkció , Frissentartó rekesz, Alacsony zajszint Tartozékok . Olcsó szépséghibás és csomagolássérült no frost hűtőszekrények gyári vagy éves kiterjesztett garanciával. Országos szállítás, napos csere. Az automatikus SuperFrost funkció révén nem csak egyszerűen, . Nemesacél, No frost , 1cm.

Fehér, No frost , 1cm. További funkciók (statisztikák, videók lejátszása, marketing, stb.) . Kijelző, Vízadagoló, 6. A Total No Frost állandó levegőáramlással biztosítja, hogy a belső tér egyenletes módon hűljön le, miközben a 6. Ha hűtőszekrény vásárlására gondol, ismernie kell a háztartási készülékek minősítését No Frost funkcióvalamely jelenleg nagyon népszerű. Ezek a modellek . Páratartó zöldségrekesz, Többszörös légáram, Digitális szenzor, Edzettüveg polc, Gyorshűtés funkció , Total No Frost , Összecsukható polc . A No Frost technológia megelőzi a jegesedést, és minden részen állandó .

A Hisense RS670N4BCMulti Airflow funkcióval ellátott, amely egyenletes . Fedezze fel a technológia előnyeit a Total No Frost microsite-on! Az energiafogyasztást a funkció aktiválása után nagyjából. Ne keresgélj tovább a Gorenje GardenFresh No - frost hűtők minden igényedet. A gyorsfagyasztás funkció -°C-on fagyasztja le az élelmiszert, megőrizve az . NoFrost működésű fagyasztó, kompresszor, önálló . MinuteMinder funkció : figyelmeztető hangjelzést állíthat be a kívánt időre.


Ez akkor lehet hasznos, ha egy receptnél megadott ideig szükséges hűteni a . Ez a funkció automatikusan érzékeli a hűtőgép használata. NF = refrigerator. No Frost hűtőkben a hűtő- és a fagyasztótér között folyamatosan áramlik a. Vakációfunkció az energiafogyasztás minimalizálására hosszabb . A Beko hűtő-fagyasztó készülékek gyorsfagyasztás funkciója lehetővé teszi a . Fõ jellemzõk: Hûtési rendszer: Total No Frost Super Cool Funkció Super freeze.


Ice Party funkció. Holiday Digitális kijelzõ.

Action Freeze ( gyorsfagyasztás) funkció – gyorsan lefagyasztja az ételt. Ebben a cikkben választ adunk a kérdéseidre röviden, érthetően. Frostmatic - gyorsfagyasztás funkció -Vakáció funkció : fokon . FUNKCIÓK - HŰTŐSZEKRÉNY. Ideális mikroklíma minden polcon Az IonAir funkció negatív töltésű ionokat generál . A NO FROST hűtők rendkívül korszerű, kényelmes használatot biztosító konyhai gépek.


Nem elhanyagolható tény, hogy a „kényelmi funkció ” . A ColdSense funkcióval a hűtő -al gyorsabban hűl le minden ajtónyitás . Az intenzív fagyasztás funkció bekapcsolásához tartsa benyomva az A . Kombinált hűtő és fagyasztó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.